Cuma'dan önce çektik bölümü ne yapayım. Bu hafta yine yap reklamını bakarsın gerçekten alır.2. Filmde bu rol daha ön planda olmalı.Düzelt demene boyun eğmiyorum.
Bari 3. bölümüyle diye düzelt.
![]()
Cuma'dan önce çektik bölümü ne yapayım. Bu hafta yine yap reklamını bakarsın gerçekten alır.2. Filmde bu rol daha ön planda olmalı.Düzelt demene boyun eğmiyorum.
Bari 3. bölümüyle diye düzelt.
![]()
Ha işte böyle. Zaten az kişiyiz birbirimizi yedirmeyelim.
Gelecek bölümde geminin kaptanı sensin. Resimlerini bulursan neden olmasın.![]()
Kiz 2. Hafta @MEnes @Sherlock @MasacRE yi değerlendirelim@Maskeli Fedai de olurdu ama @xBUGRAx onu derinlemesine yorumlar şimdi RTÜK programı yayından kaldırır
@Forumdash @Yiğitt @dreamy @turkuazz @vadikızı
Bu yer cücesiyle aynı fikirdeyim ilk defa
Şoku atlatmam zaman aldıHa işte böyle. Zaten az kişiyiz birbirimizi yedirmeyelim.![]()
Şimdiden çıtlamayayım ama 10x10 için de sponsor buldum bakalım onu sevecek misin.Şoku atlatmam zaman aldı![]()
![]()
![]()
Bihter Ziyagil'in ölüm yıldönümü konusuValla konuyu görüntüleyen 13 üye ve 3 ziyaretçi böyle düşünmüyor o yüzden kenara alalım seni.
Hangi konu be.Ankete oy ver.
![]()
Aaa sizin üstünüzden size sarkıntılık ederek yapmalarından iyidir ayoll @Maskeli Fedai @Sherlock @Maskeli Fedai![]()
![]()
Burada en azından ünlüler üzerinden gidiyor ama hayır ben oalcam diyorsanız fotonuzu atıp masaya çıkabilirsiniz![]()
![]()
@xemrexxx
Böyle saçma muhabbetlere gelemem, öyle değerlendirmelere ihtiyacım yok.
Onlar adına da üzülüyorum zaten. Gerçekten 2019 yılında hala bu goygoyların komik olduğunu mu düşünüyorsunuz...Valla konuyu görüntüleyen 13 üye ve 3 ziyaretçi böyle düşünmüyor o yüzden kenara alalım seni.
Hangi konu be.Ankete oy ver.
![]()
Saçma olan ünlüler veya normal insanlar üzerinden olması değil, böyle bir muhabbetin direk var olması. Hayır komik desen komik de değil, gülmüyorum yani.Aaa sizin üstünüzden size sarkıntılık ederek yapmalarından iyidir ayoll @Maskeli Fedai @Sherlock @Maskeli Fedai![]()
![]()
![]()
Burada en azından ünlüler üzerinden gidiyor ama hayır ben oalcam diyorsanız fotonuzu atıp masaya çıkabilirsiniz![]()
![]()
@xemrexxx
Direkt yapmamaları hem insanlık namına, hem forum adına çok daha iyi. Bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığımı daha önce söyledim, bu tarz muhabbetlerin aşırı derecede abartılı bir şekilde yapıldığını ve bundan rahatsız olduğumu da söyledim. Bu yüzden “olmamış” attım çekildim kenara. Bana karşı yapılmıyor diye, “iyidir” diyerek kenara mı çekileceğim? İsteyen bahsettiğin masaya çıkabilir. Etiketlemezseniz sevinirim başka mesajlara. Bu muhabbet hoşuma gitmiyor.![]()
Niye bu kadar ciddileştiniz anlamadım. Bu program zaten öyle goygoy amacıyla yapılan boş, eğlencelik bir şey. Buradaki herkes de onun bilincinde olduğu için böyle yapıyor zaten. Yani beğenmeseniz bile bu kadar büyük anlamlar yüklemeye gerek yok.Böyle saçma muhabbetlere gelemem, öyle değerlendirmelere ihtiyacım yok.
Onlar adına da üzülüyorum zaten. Gerçekten 2019 yılında hala bu goygoyların komik olduğunu mu düşünüyorsunuz...
Saçma olan ünlüler veya normal insanlar üzerinden olması değil, böyle bir muhabbetin direk var olması. Hayır komik desen komik de değil, gülmüyorum yani.![]()
Tam benim hayran olduğum türden bi foto o, bitiyorum o herife
Ne yapayım ayol ölenle ölünmez. İzlemediğim için öyle gönül bağım da yoktu.Bihter Ziyagil'in ölüm yıldönümü konusuBilmezlikten gelme sıska sinsi
![]()
Böyle saçma muhabbetlere gelemem, öyle değerlendirmelere ihtiyacım yok.
Onlar adına da üzülüyorum zaten. Gerçekten 2019 yılında hala bu goygoyların komik olduğunu mu düşünüyorsunuz...
Saçma olan ünlüler veya normal insanlar üzerinden olması değil, böyle bir muhabbetin direk var olması. Hayır komik desen komik de değil, gülmüyorum yani.![]()
Programı yapan @Aserat ayollDirekt yapmamaları hem insanlık namına, hem forum adına çok daha iyi. Bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığımı daha önce söyledim, bu tarz muhabbetlerin aşırı derecede abartılı bir şekilde yapıldığını ve bundan rahatsız olduğumu da söyledim. Bu yüzden “olmamış” attım çekildim kenara. Bana karşı yapılmıyor diye, “iyidir” diyerek kenara mı çekileceğim? İsteyen bahsettiğin masaya çıkabilir. Etiketlemezseniz sevinirim başka mesajlara. Bu muhabbet hoşuma gitmiyor.![]()
Beni adam yerine koymuşta etiketlemiş diye beğeni atar insan, ne kaba şeysin sen beNe yapayım ayol ölenle ölünmez. İzlemediğim için öyle gönül bağım da yoktu.![]()
Yani ben de bir sorguladım ama gerçekten abartılacak bir şey yok. Alt tarafı her konudaki sohbetlerin toplamı gibi bir şey.Programı yapan @Aserat ayollHem forumda olmayan kişilere yapıyoruz sizi gerçekten yorumlasak neysede
Bu tamamen goygoyuna bir program ve kurgudan ibaret ciddiye alınacak birşey değil dis te atın dedim ecünnüden dolayı daha napayım![]()
![]()
![]()
O foto yüzünden gıcık oldum onaTam benim hayran olduğum türden bi foto o, bitiyorum o herife![]()
Ay tamam be atarız şuradaki trafik bir geçsin.Beni adam yerine koymuşta etiketlemiş diye beğeni atar insan, ne kaba şeysin sen be![]()
Ben de o fotodan sonra aşık oldum onaO foto yüzünden gıcık oldum ona![]()
![]()
![]()