Kütüklere karşı koruyacaktım ama benide kaybettinSenin dilin fazla uzadı ama.ss
Kütüklere karşı koruyacaktım ama benide kaybettinSenin dilin fazla uzadı ama.ss
Kanım dondu... Daha orjinal fikirlerle geleceğine neden bu aşırı gereksiz ve saçma goygoyları tavana çıkaracak yarışmayı tekrar geri getirdin ki...
Sizin bu hallerinizi göreyim diye.Kanım dondu... Daha orjinal fikirlerle geleceğine neden bu aşırı gereksiz ve saçma goygoyları tavana çıkaracak yarışmayı tekrar geri getirdin ki...
Aserat: Bu arada serhatt'a da buradan selamlar. Bizi izlediğinde kıskançlıktan tırnaklarını kemireceğinden eminim.
Aman neyinizi kıskancam sizin sadece ilk bölümden 3 tane parlak beklemiyordum tansiyonum düştü3'ü de birbirinden taş, ben olsaydım hepsine 10 verirdim çünkü ayrım yapamam aralarında
@xBUGRAx instagramdan benimle konuşa konuşa zevkini ilerletmiş takdir ettim
@Çiğdem ve @xemrexxx parlaktan anlamadıkları için jüride olmaları gereksiz olmuş, hogatha hanzo hanzo diyip programın içine etmiş zaten![]()
@xemrexxx de çok debelendi sizin gemideki hanzo için ama biz adil ve gözü gören juriler müdahale ettik![]()
![]()
![]()
Gördüğün gibi biz kendi aramızda bölünürsek düşmanlar daha da üstümüze gelir o yüzden çatlamalarını bir kenara bırakıp destek olmak zorundasın.Kütüklere karşı koruyacaktım ama benide kaybettin![]()
![]()
![]()
Fazlasıyla kötü ve acı verici bir durum... Üzülüyorum bu tabloya...Sizin bu hallerinizi göreyim diye.![]()
o benim erkeğim, gemideki pozu da en güzel fotosu@xemrexxx de çok debelendi sizin gemideki hanzo için ama biz adil ve gözü gören juriler müdahale ettik![]()
![]()
![]()
benim açtığım bi konu vardı ona geri dönüş yapmadın fesat şeyGüldürdün attım zaten daha ne yapayım.
ÇATLA x2![]()
Kiz 2. Hafta @MEnes @Sherlock @MasacRE yi değerlendirelimSizin bu hallerinizi göreyim diye.![]()
Finallerden kafa gitmiş belli.
Bu sarı kafadan başka ne kokabilirNe kokuyor diyordum olayı çözdük![]()
![]()
![]()
Aaa tamam şimdi @MEnes den başlayacamGördüğün gibi biz kendi aramızda bölünürsek düşmanlar daha da üstümüze gelir o yüzden çatlamalarını bir kenara bırakıp destek olmak zorundasın.![]()
Valla konuyu görüntüleyen 13 üye ve 3 ziyaretçi böyle düşünmüyor o yüzden kenara alalım seni.Fazlasıyla kötü ve acı verici bir durum... Üzülüyorum bu tabloya...
Hangi konu be.benim açtığım bi konu vardı ona geri dönüş yapmadın fesat şey![]()
Finallerden kafa gitmiş belli.Şu an yaptığın şey boyun eğmemek değil mızıkçılık.
![]()
Kanım dondu... Daha orjinal fikirlerle geleceğine neden bu aşırı gereksiz ve saçma goygoyları tavana çıkaracak yarışmayı tekrar geri getirdin ki...
Aaa sizin üstünüzden size sarkıntılık ederek yapmalarından iyidir ayoll @Maskeli Fedai @Sherlock @Maskeli FedaiSizin bu hallerinizi göreyim diye.![]()
Gelecek bölümde geminin kaptanı sensin. Resimlerini bulursan neden olmasın.Kiz 2. Hafta @MEnes @Sherlock @MasacRE yi değerlendirelim@Maskeli Fedai de olurdu ama @xBUGRAx onu derinlemesine yorumlar şimdi RTÜK programı yayından kaldırır
@Forumdash @Yiğitt @dreamy @turkuazz @vadikızı
Kiz 2. Hafta @MEnes @Sherlock @MasacRE yi değerlendirelim@Maskeli Fedai de olurdu ama @xBUGRAx onu derinlemesine yorumlar şimdi RTÜK programı yayından kaldırır
@Forumdash @Yiğitt @dreamy @turkuazz @vadikızı