eTV Parlak Takımı - 4. Bölüm | Yeni Sezon

Sizce hangisi daha parlak?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Aserat: Bu arada serhatt'a da buradan selamlar. Bizi izlediğinde kıskançlıktan tırnaklarını kemireceğinden eminim.
Aman neyinizi kıskancam sizin sadece ilk bölümden 3 tane parlak beklemiyordum tansiyonum düştü :A 3'ü de birbirinden taş, ben olsaydım hepsine 10 verirdim çünkü ayrım yapamam aralarında :A

@xBUGRAx instagramdan benimle konuşa konuşa zevkini ilerletmiş takdir ettim :A
@Çiğdem ve @xemrexxx parlaktan anlamadıkları için jüride olmaları gereksiz olmuş, hogatha hanzo hanzo diyip programın içine etmiş zaten :A
@xemrexxx kendi hanzolarını 1.yapamadığı için cıngar çıkardı :A :A :A @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @serhatt
@xemrexxx de çok debelendi sizin gemideki hanzo için ama biz adil ve gözü gören juriler müdahale ettik :A :A :A
D9wu63QWsAA81ZP.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Kanım dondu... Daha orjinal fikirlerle geleceğine neden bu aşırı gereksiz ve saçma goygoyları tavana çıkaracak yarışmayı tekrar geri getirdin ki...
Sizin bu hallerinizi göreyim diye. :A
Aaa sizin üstünüzden size sarkıntılık ederek yapmalarından iyidir ayoll @Maskeli Fedai @Sherlock @Maskeli Fedai :A :A :A

Burada en azından ünlüler üzerinden gidiyor ama hayır ben oalcam diyorsanız fotonuzu atıp masaya çıkabilirsiniz :A :A :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem