Vermedim
Vermedim dediyse vermemiştir pompy yalan konusmaz @xemrexxxSenle muhatap ola ola üç kağıtçı oldu
Ayrılan oyuncuların resmiyetini kanıtla @MEnes konunu zirveden indirmez Baykal Bey Çukur da diye aç @MEnes e bırak gerisini @Sherlock @MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt @keremHalka konusunun 24 saat dolmadan 1000 hit olduğunu görünce şok olmuştum. Bu dizinin bu kadar büyük kazanç getireceğini bilseydim daha çok konu açardım.
Jet Sosyete de listeye damga vurmuş. Bak bakalım bir tek ben mi umursuyormuşum. @xBUGRAx
10x10 da çok iyi gitmiş bu hafta daha iyisi için geliyoruz. @Çiğdem
10 Mart 2012 de dedim ki mutlaka benim dizi adımla dizi yazacaklar dedim @Çiğdem
@pompy sayesinde forum meşhur olur belki. Hatta @pompy fal baktırsın iyi psra kazanır.
@pompy Sayesinde zaten meşhur forumumuz yabancı senaristler bile bakıp sahne çalıyor oğlandan @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
@destere pompyce dünyanın en meşhur dili olacak demişti, haklıymış rahmetli.@pompy Sayesinde zaten meşhur forumumuz yabancı senaristler bile bakıp sahne çalıyor oğlandan @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
@MEnes topu bana atmaya çalısıyor aklıncaO haber yalanmış çünkü. Yoksa açardım veya başkası açardı.
Yakında hortlar @Harunnn60 fok kabusları görmeye baslar@destere pompyce dünyanın en meşhur dili olacak demişti, haklıymış rahmetli.
Ayy yeterYakında hortlar @Harunnn60 fok kabusları görmeye baslar
O haber yalanmış çünkü. Yoksa açardım veya başkası açardı.
Yalan olduğundan emindim zaten, bi yoklayayım dedim ama planımı fark etmeniz uzun sürmedi. Bu durum yaşlandığıma mı delalet yoksa... Eskisi gibi ince planlar kuran çekirdekçi Serdar nerde be Çikoo...@MEnes topu bana atmaya çalısıyor aklınca
Bunlar bile numarandır senin çaptan düştüm numarasıYalan olduğundan emindim zaten, bi yoklayayım dedim ama planımı fark etmeniz uzun sürmedi. Bu durum yaşlandığıma mı delalet yoksa... Eskisi gibi ince planlar kuran çekirdekçi Serdar nerde be Çikoo...
Olabilitesi var, belki de her şey planlıdır yine yeniden...Bunlar bile numarandır senin çaptan düştüm numarası
En sonunda yorgana sarıp bir tepeden aşağı atıyorlardıOlabilitesi var, belki de her şey planlıdır yine yeniden...