17-23 Haziran 2019 | Fav10 Haftanın Trendleri

Halka konusunun 24 saat dolmadan 1000 hit olduğunu görünce şok olmuştum. Bu dizinin bu kadar büyük kazanç getireceğini bilseydim daha çok konu açardım. :A

Jet Sosyete de listeye damga vurmuş. :bhr: Bak bakalım bir tek ben mi umursuyormuşum. :A @xBUGRAx

10x10 da çok iyi gitmiş bu hafta daha iyisi için geliyoruz. :Z @Çiğdem

• Harika
Reactions: Çiğdem
Halka konusunun 24 saat dolmadan 1000 hit olduğunu görünce şok olmuştum. Bu dizinin bu kadar büyük kazanç getireceğini bilseydim daha çok konu açardım. :A

Jet Sosyete de listeye damga vurmuş. :bhr: Bak bakalım bir tek ben mi umursuyormuşum. :A @xBUGRAx

10x10 da çok iyi gitmiş bu hafta daha iyisi için geliyoruz. :Z @Çiğdem
Ayrılan oyuncuların resmiyetini kanıtla @MEnes konunu zirveden indirmez :A :A :A Baykal Bey Çukur da diye aç @MEnes e bırak gerisini :A :A :A @Sherlock @MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt @kerem
tazmania_canavari-16.gif

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Aserat
  • Güldürdün
Hazal Subaşı Diriliş haberi de vardı onu kimse açmadı. O malzemeyi kaçırmış @Aserat, hiç yakıştıramadım... :A
Aaa iyi ki açmamış :F Hanzo Burağa daha alışamadım ben bir de öyle ecünnü haberleri açılırsa senden önce oklavamla ben girişirim :A :A :A @Aserat

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Aserat
  • Harika
Reactions: MEnes and Çiğdem
  • Güldürdün
Yalan olduğundan emindim zaten, bi yoklayayım dedim ama planımı fark etmeniz uzun sürmedi. :A Bu durum yaşlandığıma mı delalet yoksa... Eskisi gibi ince planlar kuran çekirdekçi Serdar nerde be Çikoo... :A
Bunlar bile numarandır senin çaptan düştüm numarası :A :A :A
266900dddbe.png

• Güldürdün
Reactions: MEnes