Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

1x10 (Sezon Finali)

Soruların hepsi yanıt bulmadı, ek olarak yeni sorular yerleşti. Tabi sürprizi de vardı. :D
Değişik takılan adam da Jonas'ın yaşlı haliymiş, hiç aklıma gelmezdi. Dizide iki farklı zamanın aynı kişisi ilk kez karşı karşıya geldi. Jonas da şok oldu garibim. :D

Charlotte'ydi sanırım ismi, kadının 1953 kayıtlarına baktığında orada Ulrich'i görmesi ve o an ki şaşkınlığı güzeldi. Ulrich'in durumu ne olacak, ben en çok onu merak ediyorum.

Helge'de bir şeyler varmış, Ulrich boşa şüphelenmemiş. Noah'ın adamıymış da öldüren o mu peki? Orası da soru işareti kaldı şimdilik.

Kuş ölümlerine dair de bir iz bulamadık henüz, orası da soru işareti kaldı.

Noah da Bartosz'un yaşlı hali mi? Benziyorlar sanki, bence öyle. :D
Final hafızamızı yenileyelim :A :A :A @Forumdash @MasacRE @kerem

Yorum okumakla hafıza tazelenecek gibi değil :A Az çok hatırlıyorum tabi ama çok detay var dizide, netten ayrıca bakacağım ilk sezon özetine :A
Benim gibi tatlı birisi, ilk sezonu 2. sezonun başlangıcına yetiştirdi ve o dertlere hiç girmedi. Nasıl da akıllı bir şeyim öyle. :bhr: :A @Çiğdem

Benim gibi tatlı birisi, ilk sezonu 2. sezonun başlangıcına yetiştirdi ve o dertlere hiç girmedi. Nasıl da akıllı bir şeyim öyle. :bhr: :A @Çiğdem
Yorum okumakla hafıza tazelenecek gibi değil :A Az çok hatırlıyorum tabi ama çok detay var dizide, netten ayrıca bakacağım ilk sezon özetine :A
2 gün sonra o çalişmalara başlıcam:A
Alamancı @kerem bahsettiği
Noah da Bartosz
olayını iyi yakalamış :F Ben onu fark edip etmedimi bilmiyorum final yorumuma bakmadanda bilemicem :A :A :A

Alamancı @kerem bahsettiği
Noah da Bartosz
olayını iyi yakalamış :F Ben onu fark edip etmedimi bilmiyorum final yorumuma bakmadanda bilemicem :A :A :A
Onu ben de yakalamıştım, size de söylemiştim hatta olabilir demiştiniz :A @kerem @Forumdash siz de bu tarafa gelin, orası iyice tamamen konudan çıktı sinir olacak millet yine :A Burası geçmiş sezon en azından burada yapın goygoyunuzu :A

Onu ben de yakalamıştım, size de söylemiştim hatta olabilir demiştiniz :A @kerem @Forumdash siz de bu tarafa gelin, orası iyice tamamen konudan çıktı sinir olacak millet yine :A Burası geçmiş sezon en azından burada yapın goygoyunuzu :A
Jonası fark ettimi biliyorumda onu unutmuşum :F
Bunaklıktan işte @Forumdash :A :A :A

2 yıla çıkar 3. sezonu, o zamana unutur sıfırdan alırım. :A

Onu üstte ben de yakalamışım. :A
Tamamen de unutmuş olmuyorsun ki 2 yılda, detayları hatırlamak için tekrar başlasan boşa eziyet :A Bence en güzeli önceki sezonu özetleyen bir şeyler okumak, izlemek :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Kesinlikle darkonimi oldu dedim:F O mesajları taşı @Çiğdem şuan ne düşünüyorsana:A

2 yıla çıkar 3. sezonu, o zamana unutur sıfırdan alırım. :A

Onu üstte ben de yakalamışım. :A
Senin için diyorum zaten ayoll :A :A :A
Yiğit

Noah-Bertozs'u yakalamış ama ondan daha kolay olan o adamın Jonas'ın büyüklüğü olduğunu yakalayamamış :A Ha Noah-Bertozs olayı da kesin değil tabi orası ayrı, ben de tahminini yaptım onun ama gerçekten öyle mi bilmiyoruz sonucu şu an :A

Yiğit

Noah-Bertozs'u yakalamış ama ondan daha kolay olan o adamın Jonas'ın büyüklüğü olduğunu yakalayamamış :A Ha Noah-Bertozs olayı da kesin değil tabi orası ayrı, ben de tahminini yaptım onun ama gerçekten öyle mi bilmiyoruz sonucu şu an :A
Aaa onu anlayamamısmı @Yiğitt 😱😱😱 Ben bile beyin yakan dizide ilk defa anlayıp analiz yapıp tutturmuştum :A :A :A @Forumdash @kerem

Eskici değiliz zaten dediğin gibi romantiğiz :A @Çiğdem
Ben bilmiyorum senin yaşını :A Sormadım sormam da:A Ben sadece forumun ortalamasına göre konusyorum:X
@MasacRE 2010 doğumlu işte yanı 9 yaşında şuan 10 a az kaldı 2016 dan 6 yaşından beridir burada takılıyor :A :A :A @kerem
Alıntıyı buradan yapayım :A

Romantikliğe de gerek yok, bak mesela Dark daha yeni dizi ama eski dizilerin bir çoğundan bin kat güzel. Demekki yeniler de iyi olabiliyormuş :A

Yaş konusunda da 2012 yılında 2 yaşındayken kayıt olduğumu atlamayalım lütfen :A

Alıntıyı buradan yapayım :A

Romantikliğe de gerek yok, bak mesela Dark daha yeni dizi ama eski dizilerin bir çoğundan bin kat güzel. Demekki yeniler de iyi olabiliyormuş :A

Yaş konusunda da 2012 yılında 2 yaşındayken kayıt olduğumu atlamayalım lütfen :A
Konuşmayı henüz sökemedin için 2016 da aktif oldun zaten 6 yaşına oyüzden bekledin :A :A :A @Forumdash