- Reaksiyon puanı
- 79,212
- Puanı
- 1,060
Sen bunları ne hakla kullanırsın
Hep sen mi paylaşacaktın. Duruma uygun diye yoksa meraklısı değilim.Sen bunları ne hakla kullanırsın
kız sıra size de gelecek hepinizi hapse tııktırıcam @Çiğdem @Forumdash @vadikızı @xBUGRAx @YiğittHep sen mi paylaşacaktın. Duruma uygun diye yoksa meraklısı değilim.
Ender benim idolüm tabi hep ben paylascam sen git gizem paylaşHep sen mi paylaşacaktın. Duruma uygun diye yoksa meraklısı değilim.
@serhatt izlemese de sempati duyuyor ya ona laf atma. Ama @Çiğdem cadalozuna istediğini söyle.Çukur’u izlemek için Puhu’ya girdiğiniz zaman Jet Sosyete reklamları izleyeceksiniz artık. Kendi kendilerine video çekmelerini bırakın, sürekli önünüze çıkacak bundan sonra. Çiğdem’e seri kolonya lazım Utku beyciğim... @MasacRE
Sabahtan beri bu konuyu anlamaya çalışıyorum ben de.
Hepiniz de hogatha @Çiğdem in ölümünü dört gözle bekliyormuşsunuz şaşırdım @xemrexxx @MasacRE @Maskeli FedaiÇukur’u izlemek için Puhu’ya girdiğiniz zaman Jet Sosyete reklamları izleyeceksiniz artık. Kendi kendilerine video çekmelerini bırakın, sürekli önünüze çıkacak bundan sonra. Çiğdem’e seri kolonya lazım Utku beyciğim... @MasacRE
Hepiniz de hogatha @Çiğdem in ölümünü dört gözle bekliyormuşsunuz şaşırdım @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben Ender Argunu kimse yıkamaz
Süresi kısalır ücretsiz olursa sempatim diziye başlamaya bile dönüşebilir
O beni her konuda satıyor Ama biz herşeye rağmen ortağız @ÇiğdemOrtağı da sattı @Çiğdem’i... ?
Hahahahh biz ne kadar atışsakta asla bozulmayacak ittifakımızSeviyorum ama sizin aranızdaki tehlikeli şer ittifakı hızlıca çökertilmeli.
O beni her konuda satıyor Ama biz herşeye rağmen ortağız @Çiğdem
konu oğlanlarsa ilk çiğdemle serhat birbirini öldürür ne ortaklığıSeviyorum ama sizin aranızdaki tehlikeli şer ittifakı hızlıca çökertilmeli.
Hepiniz de hogatha @Çiğdem in ölümünü dört gözle bekliyormuşsunuz şaşırdım @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai
Serhat ve @Çiğdem forumun bekasına aykırı hareket etmektedirler. Maskeli Fedai isimli yiğit adam ikisinin de kellesini almaya hazırdırDağdan çukura yuvarla artık şu cadıyı, kurtar forumu...
Süresi kısalacak zaten de diğerinin olması için dualarını esirgeme.Süresi kısalır ücretsiz olursa sempatim diziye başlamaya bile dönüşebilir
İstediğimi paylaşırım sana ne. Gizem yol ver diyor hadi.Ender benim idolüm tabi hep ben paylascam sen git gizem paylaş
Tiak sonuçları yasakladığı için twitter sayfasında sonuçları yasaklamak yasak diye bir ihtar geldi bana avukat tarafından özel mesajla. Tekrarında hukuki süreç olacak dedi. Ama sonra baktım birçok kişi paylaşıyor hala onu da sordum o avukatta o kişilere de gereken hukuki süreç başlatılacak dedi ama hala anlamadım bendeNe alaka da yasaklatılıyor?? @denizz19