Heryere afişini asıyorum napayım
Senin peşini mi bırakmamı istersin dostunun mu seçim senin @xemrexxx @Çiğdem @Maskeli FedaiSayın Gs’li dostumun peşini bırakmazsan seni parlak odunla döve döve @destere beyin bulunduğu tahtalı köye gönderirim Mor Elma fanı...
Sayın Gs'li dostum bu zehirli oka hak ettiği cevabı vermeli @Sherlock
Serhat'ın ölümü yaklaşıyordu..Maskeli ateş olsa cürmü kadar yer yakardı
Cık cık cık cık ? Deli Divane olmuşun iyice @Harunnn60
Lübnana gitti diyordu @pompy @xemrexxx @serhatt @ForumdashBu afişi yurt dışına göndermek lazım, reisin yüze yüze Maldivler’e gittiğini düşünüyorum.
Bakalım seni mi daha çok seviyor kendini miSayın Gs'li dostum bu zehirli oka hak ettiği cevabı vermeli @Sherlock
GalibaBirisi yakalayıp sirklerdemi çalısıtıyor geceleri acaba konuşan fok özel show diye filmlerde oluyor öyle
😱 😱 😱 @MasacRE @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @cookies @MEnes @Harunnn60
Serhat buna bi taraflarıyla gülüyorduSerhat'ın ölümü yaklaşıyordu..
Cehenneme kadar yolu var
Serhat'ın bi tarafları kopmalıydıSerhat buna bi taraflarıyla gülüyordu
Serhat'ın bi tarafları kopmalıydı
Ben @Harunnn60 ı etiket etmemiştim abicim napıyorsun 😱😱😱 @xemrexxxCık cık cık cık ? Deli Divane olmuşun iyice @Harunnn60
arkadaki nazi bayrağı mıGaliba
Adama serenat yaptiğinigi görünce abin olarak ben ceza vermek istemedim. @Harunnn60 versin
Alamanya almanlarla sen daha çok ilgilisinarkadaki nazi bayrağı mı
Keşke @Harunnn60 da senin gibi modern baksa abicim ama küçük abiler nedense kuralcı oluyor fokları sevmiyor @xemrexxxAdama serenat yaptiğinigi görünce abin olarak ben ceza vermek istemedim. @Harunnn60 versin
Alamanya almanlarla sen daha çok ilgilisin