Kiz @Harunnn60 u kapat akil Hastanesi'ne olsun bitsinKeşke @Harunnn60 da senin gibi modern baksa abicim ama küçük abiler nedense kuralcı oluyor fokları sevmiyor![]()
![]()
@xemrexxx
Kiz @Harunnn60 u kapat akil Hastanesi'ne olsun bitsinKeşke @Harunnn60 da senin gibi modern baksa abicim ama küçük abiler nedense kuralcı oluyor fokları sevmiyor![]()
![]()
@xemrexxx
@Harunnn60 bu videoyu baslatınca geliyor destere ile bana kızıyor ona en uyanı küçük abiyeKiz @Harunnn60 u kapat akil Hastanesi'ne olsun bitsin![]()
Ablacım evkendi o bence. Umudu kes.. Askere gitmiş olsa gelirdi zaten.
Aldatır bence ama irlandada ölürAblacım evkendi o bence. Umudu kes.. Askere gitmiş olsa gelirdi zaten.![]()
Ablacım evkendi o bence. Umudu kes.. Askere gitmiş olsa gelirdi zaten.![]()
Ağızınızı hayırlı açın ayoll teselli sözlerine bak 😱😱😱 @MasacRE @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt @ForumdashAldatır bence ama irlandada ölür
Kızla beraber
Fb tv yi açtım winwin var @mrt-06 @Çiğdem-Ağızınızı hayırlı açın ayoll teselli sözlerine bak 😱😱😱 @MasacRE @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt @Forumdash
![]()
Hahaahh yalan değil doğru söylüyorlarAğızınızı hayırlı açın ayoll teselli sözlerine bak 😱😱😱 @MasacRE @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt @Forumdash
![]()
wİwine sardın şimdide cnm
zaten final istersen açabilirsin @Çiğdemwİwine sardın şimdide cnm![]()
![]()
![]()
Herkes kafayı yedi
Fenerbahçe bağış kampanyası ödül verilecek @ÇiğŞuan odamdayım cnm hem ne oldunu bile bilmiyorum sen bak![]()
@Çiğdem fenerbahçe bağış kampanyası winwinŞuan odamdayım cnm hem ne oldunu bile bilmiyorum sen bak![]()
Senin takımın destek olman güzel
Çekiliş olacak 5000 ödül varSenin takımın destek olman güzel![]()
fazla var önemli olan destek @Çiğdem 621 milyon euro luk borcu var takımınİnş sen kazanırsın![]()
Ne güzel ama bu yaptını herkes yapmaz afferim cnm ben yapamzdım açık söyliyimfazla var önemli olan destek @Çiğdem 621 milyon euro luk borcu var takımın
Ben açtığımda telefınla ev araba dağıttılar senide aramalarını bekledim ama aramadılarfazla var önemli olan destek @Çiğdem 621 milyon euro luk borcu var takımın
20 tanesi arayamazlar program saatiBen açtığımda telefınla ev araba dağıttılar senide aramalarını bekledim ama aramadılar![]()
![]()
![]()