Kütük değil mıydın sen en sonKararsız kaldım ben @xemrexxx ’in yolunu seçiyorum.
Kütük değil mıydın sen en sonKararsız kaldım ben @xemrexxx ’in yolunu seçiyorum.
Ben ajan kütükmüşüm aralarındaKütük değil mıydın sen en son
Kütük değil mıydın sen en son
@MasacRE den kurtuldu baksana şuna her fırsatta balta indiriyor oğlanın kafasına öyle adamın pardon öyle kütüğün yanında durulur muBen ajan kütükmüşüm aralarında
Kararsız kaldım ben @xemrexxx ’in yolunu seçiyorum.
Kütük değil mıydın sen en son
dreamy belasını buldu, artık bol bol taçlı nineleri izleyip översiniz Emre ile beraber
Mabel, Musti'den Serdar'dan falan bin kat iyidir, onunla katılsaydın keşke @dreamy o zaman benden iyi puanlar alırdın
Kudreti nasıl da sattın ölünce 😱 @vadikızı ya da @Dosi aktif olsa @Çiğdem i de satardın yokken sen kesin @Forumdash @MasacRE
Kudreti nasıl da sattın ölünce 😱 @vadikızı ya da @Dosi aktif olsa @Çiğdem i de satardın yokken sen kesin @Forumdash @MasacRE
Kudreti seven de ne bileyimKudreti nasıl da sattın ölünce 😱 @vadikızı ya da @Dosi aktif olsa @Çiğdem i de satardın yokken sen kesin @Forumdash @MasacRE
dreamy belasını buldu, artık bol bol taçlı nineleri izleyip översiniz Emre ile beraber
Baya da ortak dizimiz var zevklerimiz uyuyor xemrexxx ile.
@serhatt gibi maymun tipli olurKudreti seven de ne bileyim
@serhatt gibi maymun tipli olur