10-16 Haziran | Fav10 Haftanın Trendleri

kendi adına konuş :A
Sen normalmisin 😱 😱 😱 @xemrexxx
9f6f4fc9eaf.png

Ben de bir iki gün önce fark etmiştim içine etmiş şarkının tam anlamıyla :A
Mustinin şarkılarını kim söylerse içine ediyor daha böyle çok vahim durumlar var aslında paylaştım yorum cuk oturmuş :A

Birde veletlere çok yüklenmek istemiyorum herkesin kendi dönemi var diyorumda her duyduğun seside beğenme ayoll :F Şu şarkıyı bile iyi diye savunmaya çalısanlar olmuş zaten bunlar yüzünden bu noktaya geldikya :A

Neyse kulağımı temizleyeyim :A :A :A
Kulaklarım kanadı, lekeledi güzelim şarkıyı. :(
O şarkıyı söyleyen göbek göstermek zoruda mı:F Mustafa da o şarkının klibinde göbek göstermişti bu oğlan da :F
şok 😱 çok kötü yorumlamış 😱😱😱
Peki sandalyenin berbat şarkısını adam eden Karsu için ne düşünüyorsunuz, bir de bunu dinleyin bakalım :A Çiğdem buna da laf edecek kesin zaten de bakalım siz ne diyeceksiniz? :A

Peki sandalyenin berbat şarkısını adam eden Karsu için ne düşünüyorsunuz, bir de bunu dinleyin bakalım :A Çiğdem buna da laf edecek kesin zaten de bakalım siz ne diyeceksiniz? :A
karsu dünya çapında çok başarılı çok fazla ödül almış başarılarını ispatlamış kişi.şunu da ben ekleyeyim :D

karsu dünya çapında çok başarılı çok fazla ödül almış başarılarını ispatlamış kişi.şunu da ben ekleyeyim :D
Hayalet gibi huykuluyor :F :F :F @dreamy @kerem @Forumdash

dreamya daha beterleri var derken bununda içinde olan 3-4 ecünnüyü kast etmiştim :F :F :F Var buna benzer yine bir iki rezalet ama hatırladıkça kalbim sıkışıyor :A :A :A

Hayalet gibi huykuluyor :F :F :F @dreamy @kerem @Forumdash

dreamya daha beterleri var derken bununda içinde olan 3-4 ecünnüyü kast etmiştim :F :F :F Var buna benzer yine bir iki rezalet ama hatırladıkça kalbim sıkışıyor :A :A :A

Evet biliyorum bu cover’ı gayet iyi. @Çiğdem yine mana bulmuş şarkıya normal olarak. :A

Evet biliyorum bu cover’ı gayet iyi. @Çiğdem yine mana bulmuş şarkıya normal olarak. :A
Domuzları tarladan kaçırmak için köpek sesi koyuyorduk kasete 2005 yılları :F Şu hayalet sesi çıkaranın sesini koyalım artık domuzu bırak kimse yaklazmaz artık tarlaya Sankı perili evlerde hani efekli huykurma sesleri olurya :F :F :F @turkuazz @MasacRE

Domuzları tarladan kaçırmak için köpek sesi koyuyorduk kasete 2005 yılları :F Şu hayalet sesi çıkaranın sesini koyalım artık domuzu bırak kimse yaklazmaz artık tarlaya Sankı perili evlerde hani efekli huykurma sesleri olurya :F :F :F @turkuazz @MasacRE
Herkes beğeniyor işte bu coveri, zorlama artık rezil oluyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@turkuazz da övüyor :A Üstelik sen kendin diyordun müzik konusunda turkuaz en çok güvendiğim isimlerden biri, onunla zevklerimiz uyuşuyor diye :A
Evet @turkuazz da müzik kulağı var ama senle @dreamy da yok :F turkuaza her sevdiğini sevmiyorum tabi ama müzik ayırabiliyor sizin kulaklara daya oradan bir ses çok güzel çok güzel :A :A :A Ne sesi olduğu fark etmez turkuaz orada ayrılıyor :A :A :A

Evet @turkuazz da müzik kulağı var ama senle @dreamy da yok :F turkuaza her sevdiğini sevmiyorum tabi ama müzik ayırabiliyor sizin kulaklara daya oradan bir ses çok güzel çok güzel :A :A :A Ne sesi olduğu fark etmez turkuaz orada ayrılıyor :A :A :A
Yoo her sesi sevmiyorum, mesela sandalye berbat :A Ama Karsu sayesinde bir şarkısını dinleyebiliyoruz artık :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yoo her sesi sevmiyorum, mesela sandalye berbat :A Ama Karsu sayesinde bir şarkısını dinleyebiliyoruz artık :bhr:
Oda müzik kulağı olmadından işte ne yenileri anlıyorsun ne eskileri :F :F :F Senle karşılaştırınca @dreamy a haksızlık yaptımı düşündüm o en azından eskilerden anlıyor senle bir tutmuyorum :A :A :A @turkuazz

• Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE