Geldi bir Musti antisi daha sana kardeş @MasacRECover'ı gayet başarılı, çok fazla boğazdan söylemeseymiş Musti'den daha iyi okurmuş.![]()
Geldi bir Musti antisi daha sana kardeş @MasacRECover'ı gayet başarılı, çok fazla boğazdan söylemeseymiş Musti'den daha iyi okurmuş.![]()
Bir ara tilki kızada laf atmaya baslamıstı pişmanlık duyuyordu
Dipsiz Kuyum ilk turu lider tamamlamış, şimdi sıra Yalnız Çiçek'deBir ara tilki kızada laf atmaya baslamıstı pişmanlık duyuyorduSizin etkinizden kurtulacak bir gün inanıyorum @dreamy
![]()
![]()
![]()
Güzel de yeni yeni ünlü oluyor galibaPeki sandalyenin berbat şarkısını adam eden Karsu için ne düşünüyorsunuz, bir de bunu dinleyin bakalımÇiğdem buna da laf edecek kesin zaten de bakalım siz ne diyeceksiniz?
Benim tarzım farklı abicimherşey çok güzel olacak demeni bekledim![]()
Yazacaktım aslında dinlemişsinizdir diye de neyse dedim cümleyi uzatmayayım şarkıyı soruyoruz işte neticedeGüzel de yeni yeni ünlü oluyor galiba![]()
4 kişiye sorduk dördü de beğendi, sen de artık sus ve iyi bir cover olduğunu kabullen
Buna çok gülüyorum
Bana gerçekten hayalet huykurması dısında birşey çağrıştırmadıYazacaktım aslında dinlemişsinizdir diye de neyse dedim cümleyi uzatmayayım şarkıyı soruyoruz işte neticede
4 kişiye sorduk dördü de beğendi, sen de artık sus ve iyi bir cover olduğunu kabullen![]()
Bunu geç de olsa fark etmen güzel @MasacRE ile kulak zevklerimi kıyaslaman bile saçma zaten.