Tamam tamam bişey demiyorum, sen laf sokmadan konuşunca üstüne gelmeye kıyamıyorumYo Avrupa Yakası ve sonrasındaki işler sayesinde yeni nesil de çok iyi tanıyor artık. Anladık Yasak Elma'yı seviyorsun da gerçekleri görmezden gelme.
Tamam tamam bişey demiyorum, sen laf sokmadan konuşunca üstüne gelmeye kıyamıyorumYo Avrupa Yakası ve sonrasındaki işler sayesinde yeni nesil de çok iyi tanıyor artık. Anladık Yasak Elma'yı seviyorsun da gerçekleri görmezden gelme.
ayol ışıl yücesoy un şarkıcı olarak başarısı ne ki listede 😱 @ÇiğdemHümeyra'nın Şevval'in yaşı kadar kariyeri var bir zahmet 1. olsun.
Işıl yücesoy'u ağzına almak senin ne haddine küstahhayol ışıl yücesoy un şarkıcı olarak başarısı ne ki listede 😱 @Çiğdem
neyse gelmişke kaknemi çıldırtan tt listesinin 1 numarasını şuraya bırakıp gideyim ceza olarak
Yo istersen gelebilirsin ben her türlü sokarım. Neyse beğeni veya kalp de atarsan.Tamam tamam bişey demiyorum, sen laf sokmadan konuşunca üstüne gelmeye kıyamıyorum
Kaale alamayacağım bir mesaj üzgünüm.ayol ışıl yücesoy un şarkıcı olarak başarısı ne ki listede 😱 @Çiğdem
neyse gelmişke kaknemi çıldırtan tt listesinin 1 numarasını şuraya bırakıp gideyim ceza olarak
Işıl yücesoy'u ağzına almak senin ne haddine küstahh
Hanm Ağa Halili dizginliyordu @xemrexxx e neler yapmaz @serhatt @Aserat @Forumdashayol ışıl yücesoy un şarkıcı olarak başarısı ne ki listede 😱 @Çiğdem
Sen benim mesalarıma emoji koymadığın sürece yok sana kalp malp ruhsuz herifYo istersen gelebilirsin ben her türlü sokarım. Neyse beğeni veya kalp de atarsan.
Kaale alamayacağım bir mesaj üzgünüm.
Niye @serhatt'tan hem alıntı yapıp hem de onu etiketledin.
Kırbaçlasın cüceyi @xemrexxx
Al attım şimdi sıra sende.Sen benim mesalarıma emoji koymadığın sürece yok sana kalp malp ruhsuz herif
ben geneli kastetmiştimAl attım şimdi sıra sende.
Çoğu mesajın sinir bozucu oluyor ne yapayım. Ama dikkat ederim bundan sonra.ben geneli kastetmiştim
Sinir edersen tabi sinir bozucu olur, zorla laf istiyorsunÇoğu mesajın sinir bozucu oluyor ne yapayım. Ama dikkat ederim bundan sonra.
Ne yapayım laf atınca sessiz mi kalayım. Bana diyorsun ama sen de benim mesajlara bir şey atmıyorsun.Sinir edersen tabi sinir bozucu olur, zorla laf istiyorsun
Olsun işimi gördü teşekkürler.Ne desem ki eline sağlık yorum yorumdur sonuçta. @Aserat
Senden geçti bana Sen atmadığın için atmıyorum kısasa kısasNe yapayım laf atınca sessiz mi kalayım. Bana diyorsun ama sen de benim mesajlara bir şey atmıyorsun.
Konuya kalp at bari Ender'ciğinin hatrına.Senden geçti bana Sen atmadığın için atmıyorum kısasa kısas