@serhatt dan herşeyi bende beklerim hele şey konularda
@serhatt dan herşeyi bende beklerim hele şey konularda
Sende gitme bir yere sakın sohbet öncüleri biziz yoksa milletin sohbet edeceği yok @xemrexxxben olmasam köpekler güler halinize
Tek nefret eden o değildir ama tek mahsene kapatanda o @Harunnn60 @xemrexxxTek nefret eden o değil ya
Benim bi yere gittiğim yok asıl sen gitme Gidecek olursanda sakın habersiz gitme 2. kez sessizce yok oluşunu kaldıramamSende gitme bir yere sakın sohbet öncüleri biziz yoksa milletin sohbet edeceği yok @xemrexxx
Ay sanki sevgilisi 😱 @Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @SherlockBenim bi yere gittiğim yok asıl sen gitme Gidecek olursanda sakın habersiz gitme 2. kez sessizce yok oluşunu kaldıramam
can sister olmak bunu gerektirir çatla
3 ay önce birbirinizi boğazliyodunuzcan sister olmak bunu gerektirir çatla
YOKLUĞUNDA ANLADIM KIYMETİNİ @Çiğdem3 ay önce birbirinizi boğazliyodunuz
Sen yok olsan kimse anlamaz bence istesen deneyelim bir kaybolYOKLUĞUNDA ANLADIM KIYMETİNİ @Çiğdem
hahahah en başta sen ararsın beni @ÇiğdemSen yok olsan kimse anlamaz bence istesen deneyelim bir kaybol
hahahah en başta sen ararsın beni @Çiğdem
Benim bi yere gittiğim yok asıl sen gitme Gidecek olursanda sakın habersiz gitme 2. kez sessizce yok oluşunu kaldıramam
3 ay önce birbirinizi boğazliyodunuz
YOKLUĞUNDA ANLADIM KIYMETİNİ @Çiğdem
Koriş @xemrexxx Nerosunu kıskanıyor gibi serhatdan @Harunnn60 destereyi mahsene kapattığı gibi @serhatt senide @xemrexxx kapatabilir dikkat et zaten kaybolacaksın falan mesajta vermiş 😱😱😱 @Forumdash @mrt-06Sen yok olsan kimse anlamaz bence istesen deneyelim bir kaybol
O kendini kaybetsin ayol önce bi işe yaramak istiyorsaKoriş @xemrexxx Nerosunu kıskanıyor gibi serhatdan @Harunnn60 destereyi mahsene kapattığı gibi @serhatt senide @xemrexxx kapatabilir dikkat et zaten kaybolacaksın falan mesajta vermiş 😱😱😱 @Forumdash @mrt-06
Koriş @xemrexxx Nerosunu kıskanıyor gibi serhatdan @Harunnn60 destereyi mahsene kapattığı gibi @serhatt senide @xemrexxx kapatabilir dikkat et zaten kaybolacaksın falan mesajta vermiş 😱😱😱 @Forumdash @mrt-06
O kendini kaybetsin ayol önce bi işe yaramak istiyorsa
Bu da kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı iyice bir @Harunnn60 kiskandi diye .ss
kazanan tabiki benim
Bu da kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı iyice bir @Harunnn60 kiskandi diye .ss
Ayrıca serhattan nihan olmaz doğuramiyor çünkü ne ka istese de
kazanan tabiki benim
Sincap kürkü değerlidirBu da kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı iyice bir @Harunnn60 kiskandi diye .ss
Ayrıca serhattan nihan olmaz doğuramiyor çünkü ne ka istese de