Sende gitme bir yere sakın sohbet öncüleri biziz yoksa milletin sohbet edeceği yokben olmasam köpekler güler halinize![]()
Tek nefret eden o değildir ama tek mahsene kapatanda o @Harunnn60Tek nefret eden o değil ya![]()
Benim bi yere gittiğim yok asıl sen gitme
Ay sanki sevgilisi 😱 @Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @SherlockBenim bi yere gittiğim yok asıl sen gitmeGidecek olursanda sakın habersiz gitme 2. kez sessizce yok oluşunu kaldıramam
![]()
can sister olmak bunu gerektirir çatla
3 ay önce birbirinizi boğazliyodunuzcan sister olmak bunu gerektirir çatla![]()
Sen yok olsan kimse anlamaz bence istesen deneyelim bir kaybolYOKLUĞUNDA ANLADIM KIYMETİNİ@Çiğdem
hahahah en başta sen ararsın beniSen yok olsan kimse anlamaz bence istesen deneyelim bir kaybol![]()
hahahah en başta sen ararsın beni@Çiğdem
Benim bi yere gittiğim yok asıl sen gitmeGidecek olursanda sakın habersiz gitme 2. kez sessizce yok oluşunu kaldıramam
![]()
3 ay önce birbirinizi boğazliyodunuz![]()
YOKLUĞUNDA ANLADIM KIYMETİNİ@Çiğdem
Koriş @xemrexxx Nerosunu kıskanıyor gibi serhatdanSen yok olsan kimse anlamaz bence istesen deneyelim bir kaybol![]()
O kendini kaybetsin ayol önce bi işe yaramak istiyorsaKoriş @xemrexxx Nerosunu kıskanıyor gibi serhatdan![]()
![]()
@Harunnn60 destereyi mahsene kapattığı gibi @serhatt senide @xemrexxx kapatabilir dikkat et zaten kaybolacaksın falan mesajta vermiş 😱😱😱 @Forumdash @mrt-06
Koriş @xemrexxx Nerosunu kıskanıyor gibi serhatdan![]()
![]()
@Harunnn60 destereyi mahsene kapattığı gibi @serhatt senide @xemrexxx kapatabilir dikkat et zaten kaybolacaksın falan mesajta vermiş 😱😱😱 @Forumdash @mrt-06
O kendini kaybetsin ayol önce bi işe yaramak istiyorsa![]()
Bu da kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı iyice bir @Harunnn60 kiskandi diye .ss
kazanan tabiki benim
Bu da kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı iyice bir @Harunnn60 kiskandi diye .ss
Ayrıca serhattan nihan olmaz doğuramiyor çünkü ne ka istese de![]()
kazanan tabiki benim![]()
Sincap kürkü değerlidirBu da kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı iyice bir @Harunnn60 kiskandi diye .ss
Ayrıca serhattan nihan olmaz doğuramiyor çünkü ne ka istese de![]()