Aman sen olduğun sürece o olmasada olurGeberirse kıymetini anlarsın diyecemde hepimizi gömer @xemrexxx
Aman sen olduğun sürece o olmasada olurGeberirse kıymetini anlarsın diyecemde hepimizi gömer @xemrexxx
Uğraşacak birisi olmayıncada bir tuhaf hissediyorum yanı olsa bir dert olmasa bir dert @xemrexxxAman sen olduğun sürece o olmasada olur
sen yokken ben öyleydim işteUğraşacak birisi olmayıncada bir tuhaf hissediyorum yanı olsa bir dert olmasa bir dert @xemrexxx
Ahh acava gariban destere napıyor kimsesiz uzaklarda @xemrexxxsen yokken ben öyleydim işte
Anma su uğursuzun adınıAhh acava gariban destere napıyor kimsesiz uzaklarda @xemrexxx
Forum eskiye döndü.@xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Sherlock @MasacRE @Yiğitt @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @Maskeli Fedai @sokak sanati @xBUGRAx
Güzel bir hafta geçirmişiz programların başlamasıyla dahada coşacak inş güzel bir yaz ayı bizi bekliyor
Şimdi forumun sohbet ortamı çok önemli cnm @xemrexxx kenara çekilmesiyle bu görev bizim üstümüzde kaldı Biz olmayıncada konularda sohbet eden yok bunu tekrar coşturduk yarışmalarla vsyle dahada coşacak inş @Harunnn60 @serhattForum eskiye döndü.
Kocan goncan destere yok sen eğleniyon ayıp ve .ss @serhatt @mrt-06 @Forumdash @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazzŞimdi forumun sohbet ortamı çok önemli cnm @xemrexxx kenara çekilmesiyle bu görev bizim üstümüzde kaldı Biz olmayıncada konularda sohbet eden yok bunu tekrar coşturduk yarışmalarla vsyle dahada coşacak inş @Harunnn60 @serhatt
????????????@xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Sherlock @MasacRE @Yiğitt @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @Maskeli Fedai @sokak sanati @xBUGRAx
Güzel bir hafta geçirmişiz programların başlamasıyla dahada coşacak inş güzel bir yaz ayı bizi bekliyor
@Harunnn60 a sormalıAhh acava gariban destere napıyor kimsesiz uzaklarda @xemrexxx
@serhatt tan beklerim herkesle iç içe sahneleri olabilir onun
????????????
@Harunnn60 Benden daha çok özlüyor ve istiyor gelmesini desterenin beni kandıramaz@Harunnn60 a sormalı
ben olmasam köpekler güler halinizeŞimdi forumun sohbet ortamı çok önemli cnm @xemrexxx kenara çekilmesiyle bu görev bizim üstümüzde kaldı Biz olmayıncada konularda sohbet eden yok bunu tekrar coşturduk yarışmalarla vsyle dahada coşacak inş @Harunnn60 @serhatt
Tek nefret eden o değil ya
@serhatt tan beklerim herkesle iç içe sahneleri olabilir onun