Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınızSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu![]()
Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınızSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu![]()
Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınız@Çiğdem
Vefasını göstermiş zaten oradan gözüme girdiSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu![]()
Gelmeni isteyen tek kişi bendim kıymetimi bilVefasını göstermiş zaten oradan gözüme girdi![]()
![]()
![]()
Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınız@Çiğdem
Sen yokken SerhatVefasını göstermiş zaten oradan gözüme girdi![]()
![]()
![]()
Parlak takımı 1.bölüm ile birlikte hepsine inme inecek sen sadece izle![]()
![]()
@Aserat @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Kütükdaşım gerekeni söylemişSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu![]()
Sen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu![]()
Sen kendini ne sanıyorsun küçük bi prenses miO benim düşmanım olabilecek kapasitede değil.![]()
Sana iyilik yaramaz zaten, çok yazık ...
Çiğdem'in bu sözlerinden sonra sen
Çiğdem'in bu sözlerinden sonra sen
![]()
Faydası varmış foruma diyorum beeSana iyilik yaramaz zaten, çok yazık ...
Kütükdaşım gerekeni söylemiş![]()
Yoldaşım gereken açıklamayı yapmış.![]()
Haftaya serhatı 1.yapacaz ozaman görür kütükler
Güzel bir şekilde söyle dalgacı değilFaydası varmış foruma diyorum bee![]()
![]()
![]()