Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınız @ÇiğdemSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu
Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınız @ÇiğdemSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu
@Aserat Kinlidir benzin döker üstüneOlmamışımı atıp çıkacağım, beni ilgilendirmiyor orası
Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınız @Çiğdem
Vefasını göstermiş zaten oradan gözüme girdiSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu
Gelmeni isteyen tek kişi bendim kıymetimi bilVefasını göstermiş zaten oradan gözüme girdi
Ama başa çıktım ve çiğdemde geldi beni yok edemezsiniz, kendiniz yok olacaksınız @Çiğdem
Sen yokken SerhatVefasını göstermiş zaten oradan gözüme girdi
Forumun çeşmesi gibi su ihtiyacını gideriyormuş @serhattSen yokken Serhat
Parlak takımı 1.bölüm ile birlikte hepsine inme inecek sen sadece izle @Aserat @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Kütükdaşım gerekeni söylemişSen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu
Sen yokken ağlayıp duruyordu bu, Çiğdem ablacım gel beni kurtar ben bunlarla başa çıkamıyorum diyordu
Sen kendini ne sanıyorsun küçük bi prenses miO benim düşmanım olabilecek kapasitede değil.
Sana iyilik yaramaz zaten, çok yazık ...Forumun çeşmesi gibi su ihtiyacını gideriyormuş @serhatt
Çiğdem'in bu sözlerinden sonra sen
Faydası varmış foruma diyorum beeSana iyilik yaramaz zaten, çok yazık ...
Kütükdaşım gerekeni söylemiş
Yoldaşım gereken açıklamayı yapmış.
Haftaya serhatı 1.yapacaz ozaman görür kütükler @MasacRE
Güzel bir şekilde söyle dalgacı değilFaydası varmış foruma diyorum bee