Hahaha @Forumdash abicimizin yaşında başında ciddi soru işaretleri var evet @xemrexxx@xemrexxx de 16 yaşında. @Forumdash abimiz büyük bir tek.. 172 yaşında.
Hahaha @Forumdash abicimizin yaşında başında ciddi soru işaretleri var evet @xemrexxx
Totonuzda çıban çıkar inşallah@xemrexxx de 16 yaşında. @Forumdash abimiz büyük bir tek.. 172 yaşında.
Kabusun gibiyim
Sen böyle övgüden anlıyorsun @mrt-06Kabusun gibiyim
Bellamy ne buldu bunda Keşke oktavıa ile evlenseydi bu sarısın ecünnü @DarkLegenD @dreamy @mrt-06
5.Sezonu izleyip 6 a yetişicektim şimdi diziyi bunları unutmak istiyorum
Bellamıy en son meksikalı adamlara dönmüştü bir foto paylaşmıştın @mrt-0610.sezona Ka sürecek konusu var dizinin kudur
Sen Murphy e abandın hemen kudurukBellamıy en son meksikalı adamlara dönmüştü bir foto paylaşmıştın @mrt-06
Onuda seviyor gibiydim zaten şu ilk sezonlar ölen gıcık çocuğu sevmiyordum senin favorindi @mrt-06Sen Murphy e abandın hemen kuduruk
Sen maldan ne anlarsın. SsOnuda seviyor gibiydim zaten şu ilk sezonlar ölen gıcık çocuğu sevmiyordum senin favorindi @mrt-06
Bellamıy en son meksikalı adamlara dönmüştü bir foto paylaşmıştın @mrt-06
Bellamy Clarckla evlendi artık pençenizi çekin adamdan.Sen Murphy e abandın hemen kuduruk
@xemrexxx de oyüzden meksıkalı adamlara benzetmeye basladın diyorBellamy Clarckla evlendi artık pençenizi çekin adamdan.
Ben de benzetiyorum bence Meksikalı olabilir ablacım.@xemrexxx de oyüzden meksıkalı adamlara benzetmeye basladın diyor
@xemrexxx nedense benzetmemi beğenmemişti görsünde çifte şok yaşasınBen de benzetiyorum bence Meksikalı olabilir ablacım.