Sabahtan beridir bunalımdayım banada çenesi kpacısa @xemrexxx dediSabah arkadaşım atmıştı haberini çok sevindim.![]()
Sabahtan beridir bunalımdayım banada çenesi kpacısa @xemrexxx dediSabah arkadaşım atmıştı haberini çok sevindim.![]()
Yok yazdıklarımdan omu anlaşıldı bilmiyorum ama aslında anlatmaya çalıştığım şu.. Dizi ilk sezonlarda izleyince ikisinin sevgili olacakları ihtimali çok fazla. Finn diziden çıkınca da bu ihtimal daha artıyor. Ama hep ihtimalde kalıyor.sanki hayat onları ayırıp bırakmıyor kavuşmalarına. Benim sevinilir tarzda olayım yok aslında dizinin karmaşıklığını açıkladımSanki sevgili olsalar cok sevincek gibi bi hal var sende![]()
Astrid. Unuttuğuna şaşırmadık tabii ki.Walter+ ve yardımcısı (adını unuttum kızın) ve inek harika üçlüydüler ? Dizinin tek olumsuz yönü Olivanın donuk oyunculuguPeter keza aynı
![]()
Konu bunların birleşmesi etrafında dönunce 6 sezon izleyen birisi olarak istiyorsun sandımYok yazdıklarımdan omu anlaşıldı bilmiyorum ama aslında anlatmaya çalıştığım şu.. Dizi ilk sezonlarda izleyince ikisinin sevgili olacakları ihtimali çok fazla. Finn diziden çıkınca da bu ihtimal daha artıyor. Ama hep ihtimalde kalıyor.sanki hayat onları ayırıp bırakmıyor kavuşmalarına. Benim sevinilir tarzda olayım yok aslında dizinin karmaşıklığını açıkladım![]()
Oliva dizide rus kökenlimiydi? Öyle belirtmişmiydi hiç hatırlamıyorumAstrid. Unuttuğuna şaşırmadık tabii ki.@Çiğdem
Peter konusunda katılıyorum ama Olivia’nın donuk oyunculuğuna bitiyorum ben yakışıyor.![]()
Kaç sezondur oynayan dizi ikili açısından dikkat çekiyor.dediğin şekilde konu ikilinin etrafında dönünce konu konuyu açtı. İkisinin dizide sevgili olmaları bence çok uygun.ama benim bu konuya değinmemin asıl sebebi dizi ilk sezonlarda bunu fazlasıyla izleyiciye aşılamaya çalışıp sonrasında ters köşe yapmaya çalışması.bunu anlamlandırmak zorKonu bunların birleşmesi etrafında dönunce 6 sezon izleyen birisi olarak istiyorsun sandımÇok olumsuz gelmedi yazdıkların o yuzden
![]()
Hatırlamıyorum öyle bir şey Rus olduğuna dair.Konu bunların birleşmesi etrafında dönunce 6 sezon izleyen birisi olarak istiyorsun sandımÇok olumsuz gelmedi yazdıkların o yuzden
Oliva dizide rus kökenlimiydi? Öyle belirtmişmiydi hiç hatırlamıyorumO yuzdendir belki de.
Hele kızıları oluyordu hiç annelikten eser yoktuYine donuk.
İyi geceler tatlı rüyalar.Aaa hadi çocuklar ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @mrt-06 @dreamy![]()
Napsın ayol evde mi kalsın güzel bacımadam evlen,nce hemen dümeni dizideki diğer oğlana kırdı 😱 bu ne hız 😱 @MasacRE @Sherlock @serhatt @Forumdash @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Sanki kalmadıNapsın ayol evde mi kalsın güzel bacım@Çiğdem
Dur daha yaşı ne başı neSanki kalmadı![]()
En son 41 e girmiştiDur daha yaşı ne başı ne![]()
En son 41 e girmişti![]()
bununla yaşıt hrhalde
Endercim daha 34 yaşındabununla yaşıt hrhalde![]()
Sanki kalmadı![]()
Napsın ayol evde mi kalsın güzel bacım@Çiğdem
Aaa evet daha 18 olmadık destere ile birlikteDur daha yaşı ne başı ne![]()
Aynen daha 13 yaşındasın sen ablam
Senden kardeşim olduna göre 13 den de aşağı oluyorsunAynen daha 13 yaşındasın sen ablam![]()