Sezon finali yazısını görünce bir değişik oldum, TV’den izleyecektim ben... Artık içimde devam etme isteği de yok. :/
Bu arada avatar değiştirme hızına hayran kaldım.
Sezon finali yazısını görünce bir değişik oldum, TV’den izleyecektim ben... Artık içimde devam etme isteği de yok. :/
Et et ya yeni sezonda izlersin TV’den. Harikaydı bölüm.Sezon finali yazısını görünce bir değişik oldum, TV’den izleyecektim ben... Artık içimde devam etme isteği de yok. :/
Bu arada avatar değiştirme hızına hayran kaldım.
10. bölüme kadar Youtube’a yüklemişler üşenmezsem izlerim. İzlersem yorum yaparım zaten.Et et ya yeni sezonda izlersin TV’den. Harikaydı bölüm.
FOXPlay de rahat, ben oradan izliyorum. Fazla reklamı yok, bıktırmıyor öyle Youtube gibi. Tavsiye ederim.10. bölüme kadar Youtube’a yüklemişler üşenmezsem izlerim. İzlersem yorum yaparım zaten.
Kadrolu oyuncuların arasında adı geçiyor yani şimdilik kalıcı.12. BÖLÜM (SEZON FİNALİ)
Şakir'in öldüğünü pek düşünmüyorum ben ya, o son sahne Şakir'in sanmıştım ama değilmiş neyse ki... Büyük ihtimal onun değildir, Şakir'i bu kadar erken yollamazlar diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam.
Son sahnede Cem'in cenaze sahnesini gördük, Cem'in nasıl öldüğünü çok merak ediyorum. Diğer sezona kaldı o hikaye...
Berk ve Nil sahneleri güzel gidiyor ama Nil kalıcı mı geldi acaba yoksa konuk oyuncu muydu? Bence konuktu gibi, bilemedim. @Aserat
Hayır sezon finali oldu zaten, yükleyin işte tüm bölümleri. Zaten reytingleri çok iyi değildi. Belki seyirci kazanırlar.Ben şimdi baktım da 9-10 var Youtube’da. Belki yurt dışına açmamışlardır.
Paralı mıydı o?FOXPlay gayet rahat, ben tüm bölümleri oradan izledim.
Hayır, ücretsiz. HD görüntüsü var, biraz reklamı var ama olacak o kadar yani. Reklamsız istiyorsan 5 TLParalı mıydı o?
Aslında 5 TL, 75 cent'e denk geliyor düşünebilirim.Hayır, ücretsiz. HD görüntüsü var, biraz reklamı var ama olacak o kadar yani. Reklamsız istiyorsan 5 TL
FOX'un sitesi part part, hem de reklamı çok. Youtube desen onda da sürekli reklam var. FOXPlay'in görüntüsü iyi, reklamı da olacak yani.
Yo gayet iyiydi. Zaten FOX sabah akşam bıktırana kadar tekrar veriyor izleyici kazanması için Youtube'a gerek yok.Hayır sezon finali oldu zaten, yükleyin işte tüm bölümleri. Zaten reytingleri çok iyi değildi. Belki seyirci kazanırlar.
Hayır, ücretsiz. HD görüntüsü var, biraz reklamı var ama olacak o kadar yani. Reklamsız istiyorsan 5 TL
FOX'un sitesi part part, hem de reklamı çok. Youtube desen onda da sürekli reklam var. FOXPlay'in görüntüsü iyi, reklamı da olacak yani.
AdBlock indirirseniz Youtube'da reklam çıkmaz FOX'un bir dizi için açılan platformuna para kazandırmayın.Aslında 5 TL, 75 cent'e denk geliyor düşünebilirim.
Uygulamasını indirip deneyeceğim bi, iyiyse oradan izlerim.
Yo gayet iyiydi. Zaten FOX sabah akşam bıktırana kadar tekrar veriyor izleyici kazanması için Youtube'a gerek yok.
AdBlock indirirseniz Youtube'da reklam çıkmaz FOX'un bir dizi için açılan platformuna para kazandırmayın.