Final günü kendimize gün yapalım Her yıl anarızBir çok kez konuşmuştuk fotosunuda yollamıştım o konuşmalarımızın geçen yıl , forumda üye olduğumda ilk sohbetimi senle supernaturalın konusunu açtırmak üzere yapmış açtırmıştık ahh ahh
Final günü kendimize gün yapalım Her yıl anarızBir çok kez konuşmuştuk fotosunuda yollamıştım o konuşmalarımızın geçen yıl , forumda üye olduğumda ilk sohbetimi senle supernaturalın konusunu açtırmak üzere yapmış açtırmıştık ahh ahh
O konuşma hangi tarihse o günlerde anarızFinal günü kendimize gün yapalım Her yıl anarız
Bölüm vardır da altyazı yoktur Zaten ben cmtsleri izliyorumFragmanı çıkmıstı 1 hafta önceden ama bölüm yok ortada @Forumdash
Bölüm hala yok ne oluyor ayoll 😱😱😱Bölüm vardır da altyazı yoktur Zaten ben cmtsleri izliyorum
Bakim bekle azBölüm hala yok ne oluyor ayoll 😱😱😱
Ben dizinin fragmanınada bakmıstım tam heyecanlıydı İyice diziyi sallamaya basladılar orginals ve tvd gibi seneye ocaktan sonra 10 bölüm küsür yaparsalar şaşırmam@Çiğdem 4 Nisana atmişlarNe güzel durmaksızın gidiyorduk oysa
Flash da yok 16 nisan hemde Şöyle şom şom konuşup şişirme beni deBen dizinin fragmanınada bakmıstım tam heyecanlıydı İyice diziyi sallamaya basladılar orginals ve tvd gibi seneye ocaktan sonra 10 bölüm küsür yaparsalar şaşırmam
Bir baktımta koca kafalı arrowu koymuşlar onuda benim izleyesim yokFlash da yok 16 nisan hemde Şöyle şom şom konuşup şişirme beni de
Neee koca kafalı mı ohaa Tamam ben de sevmiyorum ama o hakaret ne Hiç sadık değilsinBir baktımta koca kafalı arrowu koymuşlar onuda benim izleyesim yok
Hhhaa 2 sezondur zorakıya izliyoruz bir düzeltmediler ayollNeee koca kafalı mı ohaa Tamam ben de sevmiyorum ama o hakaret ne Hiç sadık değilsin
Ben dizinin fragmanınada bakmıstım tam heyecanlıydı İyice diziyi sallamaya basladılar orginals ve tvd gibi seneye ocaktan sonra 10 bölüm küsür yaparsalar şaşırmam
Kroktuğum başıma geliyor sanırım Supernaturalı bu sezondan başlamışlar düşürmeye 23 bölüm oluyordu bu sezon 20 bölümmüş son 3 bölüm kaldı sen erken biticek diyordunya 20 bölüm oldu için öyleymiş 😱😱😱Flash da yok 16 nisan hemde Şöyle şom şom konuşup şişirme beni de
Supernaturalı bitirmedim ben spoi verme Sebebini söylediğim şeyden anlamışsındırBacımmmmm nerdesin. Dean'e küfür etcem. Yardım et yoksa daha kötü olcak😡😡
Son sezonu sensiz izlicem sandım bi anSupernaturalı bitirmedim ben spoi verme Sebebini söylediğim şeyden anlamışsındır
Yarından sonra izlemeye başlayacam son bölümleride bakalım nasıl bitmiş ve kaldı 1 sezon
Aaa olur mu birlikte bitirecez inş Yarın tamamlayıp final yorumumu yapacamSon sezonu sensiz izlicem sandım bi an
Finali unuttum nerdeyse ama heycanlı bitmişti Ayrıntılı yaz da hatırlamiş olurumAaa olur mu birlikte bitirecez inş Yarın tamamlayıp final yorumumu yapacam