Teşekkürler. Gerek güzellerin önerisinse gerekse anketteki katılım için teşekkürlerHayırlı olsun @Dosi emeğine sağlık güzel bir etkinlik oldu
Teşekkürler. Gerek güzellerin önerisinse gerekse anketteki katılım için teşekkürlerHayırlı olsun @Dosi emeğine sağlık güzel bir etkinlik oldu
Seneye @BesaleT e söyle sen yap yarışmayı en iyisi. Hem daha rahat yaparsın birincini.Seneye birinci belli dermişim. Foruma sülalemi getirip Aslıhan'ı birinci yapacağım.
Teşekkürler. Gerek güzellerin önerisinse gerekse anketteki katılım için teşekkürler
Daha vakit çok, onu o zaman düşünürüz.Ozaman sülalene söyle yarışma başlamadan üye olsunlar, yarışma başladıktan sonra üye olanların oylarını saymıyorum çünkü
Sen oy kullansaydın elenmezdi kadın.Seneye @BesaleT e söyle sen yap yarışmayı en iyisi. Hem daha rahat yaparsın birincini.
Bade'mi harcadınız.ssSen oy kullansaydın elenmezdi kadın.
Her sene yapılacak bir etkinlik değil bu ama bakarız seneye yaparmıyız. Hatta bu sene içinde erken diyenler oldu ama yaptım ve güzelde oldu. Baya ilgi gördü. Ben @BesaleT 'en daha düzenli sundum, kendisine duyrulur İki grup arasında bir kaç ay koymuşluğu var onunDaha vakit çok, onu o zaman düşünürüz.
Aslıhan'a düşman olanlara yer verilmesi bile hata, o cılız çakma sarışının nesi güzel.Bade'mi harcadınız.ss
Konuyu canlandırmak lazım işte, burdada etkinliğin moderatörü devreye giriyor, her ne kadar Aslıhan'ı eleyen etiketi yapsan da yinede etkinliği baya coşturdun. Finalde 50 kişi oy kullandığını görünce şok oldum.Her sene yapılacak bir etkinlik değil bu ama bakarız seneye yaparmıyız. Hatta bu sene içinde erken diyenler oldu ama yaptım ve güzelde oldu. Baya ilgi gördü. Ben @BesaleT 'en daha düzenli sundum, kendisine duyrulur İki grup arasında bir kaç ay koymuşluğu var onun
aa ama ben baya baya etiket yaptım. Kullanmayanlar oldu ve gelen kişide Demet Evgar'a oy verdi, ne yapabilirim? :SKonuyu canlandırmak lazım işte, burdada etkinliğin moderatörü devreye giriyor, her ne kadar Aslıhan'ı eleyen etiketi yapsan da yinede etkinliği baya coşturdun. Finalde 50 kişi oy kullandığını görünce şok oldum.
Bu etkinlikte oy vermelerde en zorlanan sendin, pek sevmiyorsun çoğu güzeli @xemrexxxBeroş'uma tebriksler, senin de emeğine sağlık canım
senin hatrına katıldım bu ecünnü dolu yarışmaya Yoksa işim olmazBu etkinlikte oy vermelerde en zorlanan sendin, pek sevmiyorsun çoğu güzeli @xemrexxx
buna rağmen beni kırmayıp oylamalar yaptığın için teşekkür ederim ?
sen ve @eskici için En Favori Yakışıklı yarısmasını belki ayarlarım yazdan sonrasenin hatrına katıldım bu ecünnü dolu yarışmaya Yoksa işim olmaz
HEMEN YAP BEKLİYORUMsen ve @eskici için En Favori Yakışıklı yarısmasını belki ayarlarım yazdan sonra
Alışmıştık etiketlere neyse sağlık olsunHerkese katılım için teşekkürler ?
Final turlarına kadar ortalama 25 oy sayısı oluyordu. Final turlarında yeni üyelerle bu rakam 37lere çıktı ve sadece finalde ise oy kullanan yaklaşık 8 yeni üye oldu her iki güzelede eşit yeni üyeler oylamada bulundu ve daha önceki turlarda oy kullanıp, finalde oy kullanmayan 5 üyemiz vardı (tipik rakam analizlerimi yapamadan duramazdım @MasacRE )
ben ve etiketlerimden kurtuluyorsunuz Tekrardan herkese güzel bir yaz tatili dilerim
@bazinga @BesaleT @ozgur2113 @HachiKo @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @sokak sanati @Yiğitt @ozmoturk @DarkLegenD @12.Adam @dreamy @Sherlock @anniegrant @alperuz @Dosi @Ahmed @Mr.At @kerim yavuz @ömer karataş
@Billy Kane @hayret bi şey @denizz19 @Gizmen @Felon @xBUGRAx @Forumdash @soo @cookies @YıldırıM @Tolstoyevski @Aserat @serhatt @turkuazz @MEnes @FaJi @mesmeso61 @Emre Ozansoy @kerem @emrecnn @RüzgarGülü @Emre Ozansoy @eskici @Harunnn60
normalde pek etiket yapılmasını sevmez üyeler, senin rahatsız olmadığını bilmek güzel. Yazdan sonra yeni etkinliklere devam edeceğiz inşallah. En Özlenilen Dizi var mesela. Sonra benzer şeylerde yapabilirim. Fikirlerim çok, yeterki yeterli vaktim olsunAlışmıştık etiketlere neyse sağlık olsun
Keşke Hazal Kaya kazansaydı neyse ...