Yunanistan Türkiye çıktığından beri çöküşlerde. 17 ve 18'de finale bile kalamamış. Şarkıcının sesi iyiydi de şarkı kötüydü bence.Hollandayı kardeşim de beğendi
Yunanistan nolmuş sana sen böyle şarkılar yapmazdın oysa
Ben de beğenmedim.Yunanistanın yarışmacısı ağır abi gibi. @kerem @Forumdash
Öksürse nefesi açılacak gibi.Ben de beğenmedim.
Adamlar bize nasıl bileniyorsaYunanistan Türkiye çıktığından beri çöküşlerde. 17 ve 18'de finale bile kalamamış. Şarkıcının sesi iyiydi de şarkı kötüydü bence.
Sesini çok güçlü buldum ama şarkı olmamış maalesef.Yunanistanın yarışmacısı ağır abi gibi. @kerem @Forumdash
Serhatla ikisini doktora mı götürsenÖksürse nefesi açılacak gibi.
Laz müziklerini tekrar çalarlar şimdi akıllarına girmeAdamlar bize nasıl bileniyorsa
Türkiye'ye puan vermezlerdi genelde, verseler bile 3 puan verirlerdi en fazla. Oh olsun.Adamlar bize nasıl bileniyorsa
daha fazla bakamadım ama Almanya Hollanda iyi detaylı bakınca yazarım@turkuazz izliyor musun? Favorin var mı?
Kıbrıs ve İsviçre de çok iyi bence.daha fazla bakamadım ama Almanya Hollanda iyi detaylı bakınca yazarım
@kerem değerli yorumunu bekliyor ona göredaha fazla bakamadım ama Almanya Hollanda iyi detaylı bakınca yazarım
isviçre daha bakmadım kıbrıs bi defa bakmıştımKıbrıs ve İsviçre de çok iyi bence.
Ev sahibi ülkenin her zaman mı şarkısı kötü olur arkadaş. @Harunnn60İsrail napıyorsun yaa leş gibi şarkın leş gibi performansın Deplasmanda kime havan
Yarişma ramazana denk geliyor diyip, davul filan çalabilirlerdiLaz müziklerini tekrar çalarlar şimdi akıllarına girme
Türkiye'ye puan vermezlerdi genelde, verseler bile 3 puan verirlerdi en fazla. Oh olsun.