Yıldız, Gülben Ergen repliği kullandı. Unutma ki bana hiçbir şey olmaz dedi. Bu ne hadsizlik. @serhatt @sokak sanati
Sözümüzün arkasındayızYıldız, Gülben Ergen repliği kullandı. Unutma ki bana hiçbir şey olmaz dedi. Bu ne hadsizlik. @serhatt @sokak sanati
Ender'ciğime layık bir söz Yıldız'da bayağı durduYıldız, Gülben Ergen repliği kullandı. Unutma ki bana hiçbir şey olmaz dedi. Bu ne hadsizlik. @serhatt @sokak sanati
Yıldız, Gülben Ergen repliği kullandı. Unutma ki bana hiçbir şey olmaz dedi. Bu ne hadsizlik. @serhatt @sokak sanati
Peki ya Ender 😱
Biri 3 bölümlük dizi, diğeri 45 tabi o daha cazip gelir, bu ihanetin unutulmayacakEnder ile şahika ve Yıldızda iyi ama orada olaylar dahada gelişmeli
Şahika ile abisi her an ensest ilişki yapacak gibi oynuyor. Bu diziden korkuyorum
Şeniz ile birtanecik gelini Ceren harikalar.
Biri 3 bölümlük dizi, diğeri 45 tabi o daha cazip gelir, bu ihanetin unutulmayacak
ihtiras istiyosan Aşkı Memnu izliyceksinYeni hikayeleri dağa cazip yapmalılar. Daha ihtiraslı oyunculuk istiyorum
ihtiras istiyosan Aşkı Memnu izliyceksin
Ender - Yıldız ikilisi varken söz konusu bile olamazZalim İstanbul harika ihtiraslar veriyor bana. Ceren ile kayniş Şeniz çok süper oynuyor. Bence sende izle.
Ender'ciğime layık bir söz Yıldız'da bayağı durdu
Şükrü Avşar kudurdu @Forumdash @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Maskeli fedaiBabay Yıldız ? yine Ender kazanıyor
Haberin fake olduğu yüz km'den belli bir. İkincisi Şükrü Avşar değil Fatih Aksoy. Gümledin.Şükrü Avşar kudurdu @Forumdash @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Maskeli fedaiEkli dosyayı görüntüle 68080
Ayrıntılara takılma kaknem ezgi asarogluna da teklif gitmişHaberin fake olduğu yüz km'den belli bir. İkincisi Şükrü Avşar değil Fatih Aksoy. Gümledin.
Dizinin vasatlığı fazla belli olmasın diye zırt pırt oyuncu alıyorlar şaşırmam.Ayrıntılara takılma kaknem ezgi asarogluna da teklif gitmiş
Yine de kurtarmaz. Seneye Kenan dizi yapar pazartesiye inşAyrıntılara takılma kaknem ezgi asarogluna da teklif gitmiş
senin gibi balon bu haberdeŞükrü Avşar kudurdu @Forumdash @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Maskeli fedaiEkli dosyayı görüntüle 68080
SENİN ECÜNNÜYÜ NE DE GÜZEL HAM YAPTIDizinin vasatlığı fazla belli olmasın diye zırt pırt oyuncu alıyorlar şaşırmam.
Yine de kurtarmaz. Seneye Kenan dizi yapar pazartesiye inş
kenan artık yaşlan dı serhat bile gitmiyor kucağınasenin gibi balon bu haberde