Yalnız Ender'de ki yüzsüzlük kimsede yok, onlar orada birbirini yiyor kadın ultra rahat Hiç çekinmeden yapıyor yapacağını
Gerçekten çok aşağılık bir insan. Muhteşem bir karizma var. Diziye umarım Merve falan gelirde dizi 3. Sezona yürür
Yalnız Ender'de ki yüzsüzlük kimsede yok, onlar orada birbirini yiyor kadın ultra rahat Hiç çekinmeden yapıyor yapacağını
3.sezon olmasını sırf bu kadını daha fazla izlemek için istiyorumGerçekten çok aşağılık bir insan. Muhteşem bir karizma var. Diziye umarım Merve falan gelirde dizi 3. Sezona yürür
3.sezon olmasını sırf bu kadını daha fazla izlemek için istiyorum
Of of gelse yıkılır diziDizi sinyalleri verdi. Merve'nin transferini yapalım @xBUGRAx
Devam etmesi lazım BH bitecek, Kadın'ı da zirvede bitirmek isterlerse dizi kalmayacak zaten Pazartesi lanetimiz var. @serhatt
Bi kaç parlak daha transfer ederlerse 4.sezon bile olurDevam etmesi lazım BH bitecek, Kadın'ı da zirvede bitirmek isterlerse dizi kalmayacak zaten Pazartesi lanetimiz var. @serhatt
Erim'in babası demişler korktu diye ama zekasından korktu bence.
Evet ya şaşırdım Caner oğlu olmasın
Evet ya şaşırdım Caner oğlu olmasın
Öyle bişeydir heralde Yakında diğer çocukta ortaya çıkarGeçmiş sahneleri görmedim tam ama Erim'den şüphelendiğine göre Kaya çocuk Erim'den en fazla 2 yaş falan büyük olması lazım değil mi.
Öyle bişeydir heralde Yakında diğer çocukta ortaya çıkar
Şunu okuyunca bu dizi pek boş gözüktü gözümeGeçmiş sahneleri görmedim tam ama Erim'den şüphelendiğine göre Kaya çocuk Erim'den en fazla 2 yaş falan büyük olması lazım değil mi.