Günlerdir bu fragmanı bekliyorum
Ender'e birşey olmaz ama galiba o kendiside görmez yapanı ve bir süre yapan kimdi diye dolanır etrafda. Yıldız değil onu kesin biliyoruz ama ihale Yıldız'a kalınsın diye yapılan bir hamle olabilir.
Çalıp çırpmaya devam. Eline sağlık kim yaptıysa.Ender'e birşey olmaz ama galiba o kendiside görmez yapanı ve bir süre yapan kimdi diye dolanır etrafda. Yıldız değil onu kesin biliyoruz ama ihale Yıldız'a kalınsın diye yapılan bir hamle olabilir.
Yalnız biraz acemice bir darbe alma sahnesi olmuş
@Aserat koş koş, son sahne sana neyi hatırlattı?
Tam tahmin ettiğim gibi, Şahika denize atıyor suç kesin Yıldız'a kalacak
Ender'e birşey olmaz ama galiba o kendiside görmez yapanı ve bir süre yapan kimdi diye dolanır etrafda. Yıldız değil onu kesin biliyoruz ama ihale Yıldız'a kalınsın diye yapılan bir hamle olabilir.
Düşmanlar sarmış Ender'in çevresini, o kadar kötülüğün bir cezası olacaktı tabi
Kiz UTC sezon finali cosplay olmuş bu 😱Çalıp çırpmaya devam. Eline sağlık kim yaptıysa.
orda edip sünepesi düşüyordu burda kraliçe düşüyor kendine gelKiz UTC sezon finali cosplay olmuş bu 😱
FOX’un bu kadar UTC hayranı olduğunu bilseydim laf atmazdım. Önce Merve’yi çalıp çakmasını ürettiler, sonra Sarmaşık’ta çekim yaptılar, sonra yeni yaz dizisinde Oya Toksöz’ün evini aldılar ve şimdi de bu. Bitmiş halimizle bile ekranlara yön veriyoruz.Kiz UTC sezon finali cosplay olmuş bu 😱
Birisini tahtalıköy'e yolluyoruz ama o Ender mi acaba
Kesin Şahika Halit'i mahvetti ilahi adalet kos koca Halit Argun otobüs durağında bekliyor (O ŞUAN BİR VAROŞ)Haha izliyor musun. Güzeldi sezon finali gelecek sezon tanıtımını gördün mü.
Yıldız devri başlıyor galibaHaha izliyor musun. Güzeldi sezon finali gelecek sezon tanıtımını gördün mü.
Arada annem izlerken ben de izliyorum. Yok izlemedim ama sezon finali yapmasaydı keşke Melis'ten yeni diziler bekliyordum.Haha izliyor musun. Güzeldi sezon finali gelecek sezon tanıtımını gördün mü.
Tam tahmin ettiğim gibi, Şahika denize atıyor suç kesin Yıldız'a kalacak
Düşmanlar sarmış Ender'in çevresini, o kadar kötülüğün bir cezası olacaktı tabi
Çalıp çırpmaya devam. Eline sağlık kim yaptıysa.
Birisini tahtalıköy'e yolluyoruz ama o Ender mi acaba
Haha izliyor musun. Güzeldi sezon finali gelecek sezon tanıtımını gördün mü.
Kız argunların yan yalısında bu ikisi oturuyor her yerde sen dizisinde sakın bunlar kurtarmasın o..... Enderi???? @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @turkuazz @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Harunnn60 @kerem @Gizmen @vadikızı @ozgur2113 @denizz19Kesin Şahika Halit'i mahvetti ilahi adalet kos koca Halit Argun otobüs durağında bekliyor (O ŞUAN BİR VAROŞ)
Kız argunların yan yalısında bu ikisi oturuyor her yerde sen dizisinde sakın bunlar kurtarmasın o..... Enderi???? @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @turkuazz @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Harunnn60 @kerem @Gizmen @vadikızı @ozgur2113 @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 70140
Umrumda değil.Kız argunların yan yalısında bu ikisi oturuyor her yerde sen dizisinde sakın bunlar kurtarmasın o..... Enderi???? @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @turkuazz @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Harunnn60 @kerem @Gizmen @vadikızı @ozgur2113 @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 70140