Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 4. Bölüm

Hangi dizileri özlediniz?/ Hangi diziler ilginizi çekti?

• Kullanılan toplam oy
    24

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,469
Puanı
1,060
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuğun dördüncü bölümü ile sizlerleyim. Yaz sonrası düzenlemeyi düşündüğüm 'En Özlenilen Dizi' etkinliği için bu tanıtımlar bir nevi ön hazırlık. Tüm tanıtacağımız diziler o etkinlikte yarışmayacak çünkü belirli yıllardaki dizileri seçeceğiz ve bunu zamanla birlikte kararlaştırırız.

Ankette beğendiğiniz veya ilginizi en fazla çekmiş olan dizileri oylayabilirsiniz.

İşte karşınızda iz bırakmış özlenilen 6 dizi:

Suskunlar
Show TV ekranlarında yayınlanan Suskunlar dizisi 2012 senesinde izleyicileriyle buluşmuştu. Dizide Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Aslı Enver, Pelin Akil, Berk Hakman, Reha Özcan gibi başarılı isimler yer aldı.

Kavak Yelleri
Kanal D ekranlarında 2007 yılında bir yaz dizisi olarak başlayan Kavak Yelleri dizisi büyük bir ilgiyle izlenip, 2011 yılında 170. bölüm ile ekran yolculuğuna noktayı koydu. Dizide, Pelin Karahan, Aslı Enver, Dağhan Külegeç, İbrahim Kendirici, Ceren Moray, Sarp Apak gibi başarılı oyuncular rol aldı.

Aşk-ı Memnu
Kanal D ekranlarında 2008 yılında ekranlara gelen Aşk-ı Memnu dizsi büyük bir ilgiyle izlendi. Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Hazal Kaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi 2010 senesinde akıllarda kalıcı bir final ile ekran yolculuğunu sonlandırdı.

Koçum Benim
TRT 1 ekranlarında 2002 yılında başlayan Koçum Benim dizisinde Tarık Akan, Ozan Güven, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Ergene, Nehir Doğan, Ebru Cündübeyoğlu gibi başarılı isimler yer aldı.

Yaprak Dökümü
Kanal D ekranlarında 2005 yılında ekran yolculuğuna başlamış olan dizi büyük bir ilgiyle izlenmişti. Halil Ergün, Güven Hokna, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Bennu Yıldırımlar, Neslihan Atagül gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi 174. bölüm ile ekran yolculuğunu noktaladı.

Uçurum
ATV ekranlarında 2012 senesinde başlayan dizide, Selçuk Yöntem, Mehmet Ali Nuroğlu, Lavigna Longhi, Denise Capezze, Erdal Yıldız, Funda Eryiğit, Enis Arıkan, Birkan Sokullu gibi başarılı isimler yer aldı.

Suskunlar :bhr:
Aşk-ı Memnu :bhr:
Kavak Yelleri
Koçum Benim (diğerlerinin yanında baya bi' nostaljik kaldı) :A
Aklıma gelenleri yaptım. 90'lardanda bir iki tane ekleyebilirdim ama böyle oldu :A Kutlama konulari gibi o an aklıma gekenleri yapiyorum Önceden planlanmış listeyle gitmiyorum :F
Ben hepsini izlemiştim. Diğer bölümlere oranla bu daha çok benim zevkime göre oldu :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
AŞKI MEMNU - YAPRAK DÖKÜMÜ kaç kez izlediğimi artık ben bile hatırlamıyorum, iki dizide Türk dizi tarihinin en efsane dizilerindendir. :bhr:

Koçum Benim'de kendi türünün efsanesidir, geçen sene baştan sona izledim, muhteşem bir dizi gerçekten.

• Harika
Reactions: Dosi
Her yerde illa zevksizliğini konuşturacaksın demi? :A
67907

• Güldürdün
Reactions: Dosi