Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 3. Bölüm

Hangi dizileri özlediniz/beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Bu bölümde fazla efsane dizi görünce onu unuttum yoksa unutmazdım :A
Bundan sonra böyle, efsanelere geçiş yapıyoruz :A aralarıba kendi halindekilerelide serptiririz.
Sherlock'a bıraktım baya efsane ama kendim muhakak açacağım bir kaç tane efsane dizi var :bhr:

• Beğendim
Reactions: eskici
Düğün Şarkıcısı'nın ilk bölümleri güzeldi. Ruhsar'ı izlemeyen yoktur heralde, ruhospumuz :A

Şöhret'i bizimkiler izliyordu, Ahu Türkpençe ve Murat Ünalmış uyumu iyiydi, bol kötülük barındıran bir dizi olarak aklımda kalmış 😀

Aşk Oyunu'nun sonu kötü bitmişti, sanırım son 2 bölüm Tardu Flordun, Keremcem'in yerine gelince dizinin fişi çekilmişti. ATV ve Medyapım'ı bir daha aynı projede göremedik :A @xBUGRAx in de parmağı olabilir

:A

Yasak Elma atv'de dedilerdi yine olmadı. :A :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
O kadar hatırlamıyorum. :A GOLD'un dizi jeneriklerini severim. İffet, Şöhret, Ömre Bedel, Zehirli Sarmaşık. :F
Benim aklımda o sahne kalıcı kaldı. YouTubeden bakındım bulamadim :T: Geçtiğimiz sene vardı. Sonra iyice bakınacam.
Aklımda kalan diğer detayda Nurseli İdiz'in reklam amaçlı ünlü olmak isteyen biriyle çıkiyornuş yapması ve o kişinin Nurseli Idiz'e hep sultanım falan demesi kalmış :F

@Forumdash isveçte izledim bunuda evet evet evet :A

Benim aklımda o sahne kalıcı kaldı. YouTubeden bakındım bulamadim :T: Geçtiğimiz sene vardı. Sonra iyice bakınacam.
Aklımda kalan diğer detayda Nurseli İdiz'in reklam amaçlı ünlü olmak isteyen biriyle çıkiyornuş yapması ve o kişinin Nurseli Idiz'e hep sultanım falan demesi kalmış :F

@Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

Benim o diziden aklımda tek kalan Ahu Türkpençe'nin tutan nadir işi olması. :A :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Düğün şarkıcısını izlemiştim ama tanıtımları haricince aklımda kalan birşey yok. Umut Kurt dizideki ismi Bayram'dı galiba, onun oyunculuğunu beğeniyorum. Eğlenceli bir karakter olduğu kalmış aklımda. Oya Okar'da öncesinde Şöhret dizisinde oynuyordu. Oradan biliyorum :D
Umut Kurt o dizideki oyunculuğu çok iyiydi düğünlerde şarkı söyleyen kişi o açıdan dizinin adını taşıyor oya okarda dizideki işi tekstilcilikti :D

• Beğendim

Benim o diziden aklımda tek kalan Ahu Türkpençe'nin tutan nadir işi olması. :A:A
Hiçbir sahnesini hatırlamıyorum ama izlemiştim ilk sezon filan:A Bir İstanbul Masalı??? :A İlk işiydi ve tutmuştu yani:A

• Güldürdün
Avrupa Yakası ve Ruhsar kendi donemlerinin en güzel jenerik şarkılarına sahip İşleri. Severek izlemiştim. Dinlerken de istemsiz eşlik ettiriyor.

Deli Yürek ve Çalıkuşu gelmiş geçmiş en efsane müziklerden. Özellikle Çalıkusu hala bi çok etkinlikte Vs fon müziği olarak kullanılmakta. Harika bi beste.

Beyaz Gelinciği de izliyordum. Çok güzel diziydi. Müziğini unutmuşum. Hatırlattığın için sağol.

Düğüm Şarkıcısı ni ilk kez dinledim. O da güzelmiş.

Eline sağlık @Dosi

• Harika
Avrupa Yakası ve Ruhsar kendi donemlerinin en güzel jenerik şarkılarına sahip İşleri. Severek izlemiştim. Dinlerken de istemsiz eşlik ettiriyor.

Deli Yürek ve Çalıkuşu gelmiş geçmiş en efsane müziklerden. Özellikle Çalıkusu hala bi çok etkinlikte Vs fon müziği olarak kullanılmakta. Harika bi beste.

Beyaz Gelinciği de izliyordum. Çok güzel diziydi. Müziğini unutmuşum. Hatırlattığın için sağol.

Düğüm Şarkıcısı ni ilk kez dinledim. O da güzelmiş.

Eline sağlık @Dosi
Teşekkür ederim :D
Beyaz Gelincik hem müziği hemde senaryosu olarak çok beğendiğim bir diziydi. Sezini başta beğenmemiştim ama sonra fikrim değişmişti. Daha önce Ferhunde Hanım ve Kızkarında oynuyordu ve orda gıcık kapıyordum. Ondan dolayıydı başta ön yargılı olmam. Meyremce en sevdiğim karakterdi dizide :D

Jenerik müziği olarak Şöhret'ide beğeniyorum ben.

Avrupa Yakası açık ara yapıyor :Z:Z:Z

ikincisi Beyaz Gelincik dedim:X
Sınırsız oylayabiliyoruz :A Ben aslında Avrupa Yakası, Beyaz Gelincik, Şöhret'i işadetkemiştim ama sonra hepsine oy verdim. Kurtlar Vadisi Pusu, Çalıkuşu ve Deli Yürek hariç diğerlerine bakmışlığım var. Aşk Oyunu belki 1-2 bölüm tek denk gelmişimdir.

• Güldürdün
Sınırsız oylayabiliyoruz :A Ben aslında Avrupa Yakası, Beyaz Gelincik, Şöhret'i işadetkemiştim ama sonra hepsine oy verdim. Kurtlar Vadisi Pusu, Çalıkuşu ve Deli Yürek hariç diğerlerine bakmışlığım var. Aşk Oyunu belki 1-2 bölüm tek denk gelmişimdir.
Ötekilere oy verip neden öne çıkmasını istiyim ki:A Avrupa Yakası şuan en kalitesi tartişmaya mahal yok:A

• Güldürdün
Ötekilere oy verip neden öne çıkmasını istiyim ki:A Avrupa Yakası şuan en kalitesi tartişmaya mahal yok:A
Belirli oyların altında kalanları yarişmaya almayacam ilgisi az diye, şansi hiç yok diye :A
Ozaman Avrupa Yakasına herzaman senden oy yazalım :A Yani vekiline deriz o atar :A

• Güldürdün