Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 2. Bölüm

Hangi Dizileri Özlediniz/ ilginizi Çekti?

• Kullanılan toplam oy
    26
Geçenlerde bir haber okudum, Kelime Oyunu'nun sunucusu İhsan Varol, o dönemler Çarli'nin bakıcılığını üstlenmiş ve dizidede rol almış :A
Diğer eskileri biliyorsun ama :A
Acaba şimdi nolmuştur o maymuna. :A

Bu arada nostaljik dizilerin arasına Bizimkiler, En Son Babalar Duyar, Ruhsar, Sihirli Annem, Süper Baba, Hayat Bilgisi, Bücür Cadı, Böyle mi Olacaktı, Üvey Baba, Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Ayrılsak da Beraberiz, Bizim Mahalle, Bizim Evin Halleri gibi dizileri almışsındır inş. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Acaba şimdi nolmuştur o maymuna. :A

Bu arada nostaljik dizilerin arasına Bizimkiler, En Son Babalar Duyar, Ruhsar, Sihirli Annem, Süper Baba, Hayat Bilgisi, Bücür Cadı, Böyle mi Olacaktı, Üvey Baba, Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Ayrılsak da Beraberiz, Bizim Mahalle, Bizim Evin Halleri gibi dizileri almışsındır inş. :A
kırmızı olan bu konuda var ya :F
Liste yapmadım ben, o an açıyorum ama bu önerilerden dolayı yapmam gerekecek :F
Fazla önermeyin yahu, beynim yanıyor :A Haftada 10'a açacam işte bir ay boyunca. Nekadarı denk gelirse :A Yazdan sonra en özlenileni seçeceğim zaman listemi tam oluştururum :A

• Beğendim
Reactions: kerem
kırmızı olan bu konuda var ya :F
Liste yapmadım ben, o an açıyorum ama bu önerilerden dolayı yapmam gerekecek :F
Fazla önermeyin yahu, beynim yanıyor :A Haftada 10'a açacam işte bir ay boyunca. Nekadarı denk gelirse :A Yazdan sonra en özlenileni seçeceğim zaman listemi tam oluştururum :A
Tamam işte yaza hazırlık yapmana yardımcı oldum şimdiden. :F

• Güldürdün
Tamam işte yaza hazırlık yapmana yardımcı oldum şimdiden. :F
Böyle tek liste kolay oluyor ama birde hepsini teker teker yılını bul, konusunu bul, jeneriğini bul baya yoruyor :A Zamanla tek yıl ve oyuncuları yazıp jeneriği paylaşırım :A

Kara Melek ve Çılgın Bediş doksanlarin hafizalara kazınmış dizilerindendi. Iki jenerikte çok iyi şarkıları hala biliniyor.

Bir İstanbul Masalı 2000 li yılların en başarılı müziklerini sahipti. Diziyi izlemedim ama müzikleri hala dinlerim. Kıraç in yaptığı en iyi işlerden.

Gülşen Abi yi eklemene de çok sevindim @Dosi Çok eğlenceli bi jenerik. Diziyi yıllar sonra tekrarlarinda izleme fırsatım olmuştu. Ama yayınlandığı dönemde baya ilgi çekmiş bildiğim kadarıyla.

Emeğine sağlık.

• Harika
Kara Melek ve Çılgın Bediş doksanlarin hafizalara kazınmış dizilerindendi. Iki jenerikte çok iyi şarkıları hala biliniyor.

Bir İstanbul Masalı 2000 li yılların en başarılı müziklerini sahipti. Diziyi izlemedim ama müzikleri hala dinlerim. Kıraç in yaptığı en iyi işlerden.

Gülşen Abi yi eklemene de çok sevindim @Dosi Çok eğlenceli bi jenerik. Diziyi yıllar sonra tekrarlarinda izleme fırsatım olmuştu. Ama yayınlandığı dönemde baya ilgi çekmiş bildiğim kadarıyla.

Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim :bhr:
Gülşen Abi'yi izlemedim ama konusu falan ilgimi çekti. Oyuncularda şuanda başka yapımlarda izlediğimiz başarılı isimler ve gençlik hallerini görmek vay be dedirtti :D

Kaç oy hakkimiz var? @Dosi
Sınırsız. Bu tanıtma kısmı daha çok hangi yapımlar daha popüler ve zamanı gelince hangi dizileri yarişmaya almam gerektiği için bana bir fikir verir. Çok çok az oy alanları almam yarışmaya yaz sonrası.
Oy değiştirme seçeneğinide açık bıraktım bu yüzden :)

• Harika
Reactions: S.G.A.T.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy