hahahhahhDizide![]()
Acaba şimdi nolmuştur o maymuna.Geçenlerde bir haber okudum, Kelime Oyunu'nun sunucusu İhsan Varol, o dönemler Çarli'nin bakıcılığını üstlenmiş ve dizidede rol almış
Diğer eskileri biliyorsun ama![]()
kırmızı olan bu konuda var yaAcaba şimdi nolmuştur o maymuna.
Bu arada nostaljik dizilerin arasına Bizimkiler, En Son Babalar Duyar, Ruhsar, Sihirli Annem, Süper Baba, Hayat Bilgisi, Bücür Cadı, Böyle mi Olacaktı, Üvey Baba, Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Ayrılsak da Beraberiz, Bizim Mahalle, Bizim Evin Halleri gibi dizileri almışsındır inş.![]()
Tamam işte yaza hazırlık yapmana yardımcı oldum şimdiden.kırmızı olan bu konuda var ya
Liste yapmadım ben, o an açıyorum ama bu önerilerden dolayı yapmam gerekecek
Fazla önermeyin yahu, beynim yanıyorHaftada 10'a açacam işte bir ay boyunca. Nekadarı denk gelirse
Yazdan sonra en özlenileni seçeceğim zaman listemi tam oluştururum
![]()
Böyle tek liste kolay oluyor ama birde hepsini teker teker yılını bul, konusunu bul, jeneriğini bul baya yoruyorTamam işte yaza hazırlık yapmana yardımcı oldum şimdiden.![]()
Teşekkür ederimKara Melek ve Çılgın Bediş doksanlarin hafizalara kazınmış dizilerindendi. Iki jenerikte çok iyi şarkıları hala biliniyor.
Bir İstanbul Masalı 2000 li yılların en başarılı müziklerini sahipti. Diziyi izlemedim ama müzikleri hala dinlerim. Kıraç in yaptığı en iyi işlerden.
Gülşen Abi yi eklemene de çok sevindim @Dosi Çok eğlenceli bi jenerik. Diziyi yıllar sonra tekrarlarinda izleme fırsatım olmuştu. Ama yayınlandığı dönemde baya ilgi çekmiş bildiğim kadarıyla.
Emeğine sağlık.
Sınırsız. Bu tanıtma kısmı daha çok hangi yapımlar daha popüler ve zamanı gelince hangi dizileri yarişmaya almam gerektiği için bana bir fikir verir. Çok çok az oy alanları almam yarışmaya yaz sonrası.Kaç oy hakkimiz var? @Dosi
@serhatt bu bildirimi kaçırmışsın@Forumdash @serhatt o hayal meyal hatırladığım ve annesi çıkıyor dediğim kişi buydu galiba. Böyle bir karakterin birisinin annesi olduğu kalmış aklımda.
Yok kız Şerbet'in anasıydı bu, iyi biriydi
Şerbet'mi? Çok yaratıcı isimYok kız Şerbet'in anasıydı bu, iyi biriydi![]()
O daha hiç bişey, neler var dizide nelerŞerbet'mi? Çok yaratıcı isimBen hâla dünkü sahnenin etkisindeyim
![]()
Begeni nerde konuya?Çılgın Bediş
Ayrılsak da Beraberiz
Çarli
İzlemedimBegeni nerde konuya?
Kara Melek izlemedinmi? 😱
Ben şok @serhattİzlemedim![]()