Çarşamba ne varCuma günü gel, üst tura geçeceğiz yani yeni konular gelir![]()
Çarşamba ne varCuma günü gel, üst tura geçeceğiz yani yeni konular gelir![]()
Ogünede @Sherlock yeni jenerik konusu açar ama Salıya açacak diye bekliyorumÇarşamba ne var![]()
İşim gücüm var her gün gelemem
Pazartesi - Çarşamba - Cuma ve Cumartesileri gel bariİşim gücüm var her gün gelemem![]()
Gel dediğin günler geliyorum zaten ama her gün deme sonra ters teper hiç gelmem falan bu şekilde iyiPazartesi - Çarşamba - Cuma ve Cumartesileri gel bari![]()
Ay tamam haftada 2 gün gel, bir sali bir cumaGel dediğin günler geliyorum zaten ama her gün deme sonra ters teper hiç gelmem falan bu şekilde iyi![]()
Pazartesi Çarşamba perşembe cumartesi gel diyordun şimdi Salı ve Cuma diyorsun nasıl oluyor bu işAy tamam haftada 2 gün gel, bir sali bir cumadaha azı olmasın. Haziranda ne yaparsan yap ama mayısda bol bol gel
![]()
ortalarda olsunda oylama sürelerini kaçırma diyePazartesi Çarşamba perşembe cumartesi gel diyordun şimdi Salı ve Cuma diyorsun nasıl oluyor bu iş![]()
Tamam senin için her gün gelirim desem yalan olur ama gelmeye çalışacağımortalarda olsunda oylama sürelerini kaçırma diyePazartesi/Salı ve Perşembe/Cuma yeni anket konuları gelir. Ondan
![]()
aa yok yok, kıyamam sana, 2 günde bir gelsende olur ama tabi hergüne hayır diyememTamam senin için her gün gelirim desem yalan olur ama gelmeye çalışacağım![]()
Haziran’da forumda yoksun galiba ve Eylül’de ne varaa yok yok, kıyamam sana, 2 günde bir gelsende olur ama tabi hergüne hayır diyememMayısta bu geçerli. Haziranda kaybolabilirsin,Eylülde burda olman şartıyla
![]()
Varımda ama konu açmalara girişemem, mesajlar yazamam. Senin gibi arada uğrarım büyük olasılıklaHaziran’da forumda yoksun galiba ve Eylül’de ne var![]()
Ağustos sonunda başlat benceVarımda ama konu açmalara girişemem, mesajlar yazamam. Senin gibi arada uğrarım büyük olasılıkla
Eylülde En özlenilen dizi etkinliğimiz başlayacak. Yada Ağustos sonu![]()
Sana o mesajı yazana kadar herkese ağustos sonu diyordum. Sana eylül dedim nedenseAğustos sonunda başlat bence![]()
Forum neden kapansın pardonSana o mesajı yazana kadar herkese ağustos sonu diyordum. Sana eylül dedim nedense
Ozamana başlarız eğer forum kapanmazsa![]()
Her geçen gün tenhalaşiyor. Aktiflikler giderek azalıyor. Ben şu 2 etkinliği yürütmeseydim kendimde girmezdim foruma. Okulu bitenler dönunce belki biraz canlanir ama baya ruhu gitmiş forumunForum neden kapansın pardon![]()
Orası doğru ama bir şey olmaz bu forumaHer geçen gün tenhalaşiyor. Aktiflikler giderek azalıyor. Ben şu 2 etkinliği yürütmeseydim kendimde girmezdim foruma. Okulu bitenler dönunce belki biraz canlanir ama baya ruhu gitmiş forumun![]()