Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 2. Bölüm

Hangi Dizileri Özlediniz/ ilginizi Çekti?

• Kullanılan toplam oy
    26
Güncelinde değilim ben:A Türkiyeden avrupaya gunluk gazetelerin gitmesi şaşirtti beni:F Avrupaya özel cıkar gazete anlarım(türk kanalların avrupaya özel yayın acması gibi) ama Türkiye'den avrupaya günlük gitmesi sacma geldi kulagıma:F
Galiba bu Avrupaya özel gazeteydi ama sonuçta nerden veya kime yapılırsa yapılsın biz 1 gün sonrası alabiliyorduk :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Galiba bu Avrupaya özel gazeteydi ama sonuçta nerden veya kime yapılırsa yapılsın biz 1 gün sonrası alabiliyorduk :A
Bence avrupaya özel basımdır. Çunku kulağa cok sacma geliyor :F İnş TR'de büyümüştürsün de şu sohbetin bi anlamı cıksın :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
? anlamadım mesajını :A
Türkiye'de bir süre geçti çocukluğum yani büyüdük diyebiliriz azıcık :A
Sormucam yaşadiğin dönemlerde nelere tanık oldugunu:A (aslında sormus oldum ama cevap istemıyorum:A İçinde kalsın kıvrım kıvrım kıvran anlatmak için :A)

• Güldürdün
Sormucam yaşadiğin dönemlerde nelere tanık oldugunu:A (aslında sormus oldum ama cevap istemıyorum:A İçinde kalsın kıvrım kıvrım kıvran anlatmak için :A)
Neye tanık olacamki? (b)
Dur seni bir yere etiketleyecem. Aklıma getirdin :F Sonra burdanda birşey diyecem :F

• Güldürdün
@Forumdash @serhatt o hayal meyal hatırladığım ve annesi çıkıyor dediğim kişi buydu galiba. Böyle bir karakterin birisinin annesi olduğu kalmış aklımda.
79aa217de0ccc00a4eac5bcc01e73878.jpg

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Kara Melek
Çılgın Bediş
Ayrılsak da Beraberiz
Bir İstanbul Masalı dedim.

Çılgın Bediş'in jeneriğine kurban, gece gece duygulandım. :D

• Beğendim
Jeneriğine baktım da hayal meyal hatırlıyor gibiyim. Zaten çok eski. Ben 2 yaşındayken başlamış. :A
Geçenlerde bir haber okudum, Kelime Oyunu'nun sunucusu İhsan Varol, o dönemler Çarli'nin bakıcılığını üstlenmiş ve dizidede rol almış :A
Diğer eskileri biliyorsun ama :A

• İlginç
Reactions: kerem
Nuran Devres special edition yapmışsın @Dosi, hem Kara Melek hem Melekler Adası'nı o yazdı. Ayrılsak da Beraberiz sanırım en uzun süren sitcom, TV8'deki remake hali rezalet olsa da...

• Beğendim
Nuran Devres special edition yapmışsın @Dosi, hem Kara Melek hem Melekler Adası'nı o yazdı. Ayrılsak da Beraberiz sanırım en uzun süren sitcom, TV8'deki remake hali rezalet olsa da...
Nuran Devres'e çalışmışım ozaman :A ikisindede Melek ismi var :A
Ayrılsak da Beraberiz aralar verip devam etti galiba. Ben çok izlemedim ve hakim değilim. Janset'li jenerik bulamadım. Ayşe'li jeneriği ekledim :A
Kara Melek galiba ekranlarda ilk izlenilen entrika dizisiydi yada dizilerindendi. Baya popüler bir dizi :D