Ay oyunculuklar fena
Ay oyunculuklar fena
bu mu?Ben bilmiyorum. Dedimya sadece aklımda iki başrol kadın, birde kötü korkunç biri vardı. Sonra bir ara bakarım hangi kişiydi. Atarim foto. En başta o geliyor aklıma![]()
Galiba evetbu mu?
![]()
Evin hizmetçisiydi buGaliba evet@serhatt bir video paylaştı, orda galiba bu dedim. Bu sanki birilerinin annesiydi
[/ICODE]
Valla unuttum ama sonradan öyle bişey cıkabilirGaliba evet@serhatt bir video paylaştı, orda galiba bu dedim. Bu sanki birilerinin
[ISPOILER]annesiydi[/ISPOILER](b)
Az ve öz olsunDaha yolda bazılarıda yok bilgileri daha fazla detaylıca öm den yazarım![]()
Yolladığım iki dizi hakkında bilgi yollayayım ömden detaylıAz ve öz olsunyorma beni
![]()
Satir içi koda basmişinyahu bu icode falan nerden çiktı. Beceremedim bir türlü @Forumdash![]()
2005'ten önceyse okeyYolladığım iki dizi hakkında bilgi yollayayım ömden detaylı![]()
Beni sinir ettiSatir içi koda basmişin![]()
Ben kötü kalpli bir anne hatırlıyorum. Hayal meyalEvin hizmetçisiydi bu![]()
Yerine göre kötüydü Hande Ataizini hiç sevmezdi dizideBen kötü kalpli bir anne hatırlıyorum. Hayal meyal![]()
gelinlikli Nurgül'e iyi davranmasından belliYerine göre kötüydü Hande Ataizini hiç sevmezdi dizide![]()
fav10.net
Estetikli güzel diyen @kerem sen de bak Burçin'egelinlikli Nurgül'e iyi davranmasından belli
Bu arada Jenerikte Burçin Terzioğlu nekadar güzelmiş öyle@MasacRE @Forumdash @Aserat (Melekler Adası'nın Jeneriğini izleyin, 1.08. dakikada var
)
Şimdide güzel ama eskiden daha harikaymışEstetikli güzel diyen @kerem sen de bak Burçin'e![]()