Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 2. Bölüm

Hangi Dizileri Özlediniz/ ilginizi Çekti?

• Kullanılan toplam oy
    26
Ay susar mısın şu an Esma Sultan ademe oğlum diyor duygular şelale :T:T
Ben az evvel açtığımda Adem'di galiba ismi, Zile bastı, Aslı'nın annesi açıp çocuğu uyuttum yeni demişti :A şuan o sahnelerde ama reklam girdi :A Daha ozaman TV açtım :A azar azar bakayım diyorum arada. Finalini anlamak için :A Kisa YouTube videolarıyla halederim o işi :A

• Harika
Reactions: xemrexxx
Sadece Ayrılsak da Beraberiz. :Z

Küçükken Teoman ve Berna’nın her ayrılışında ağlarmışım. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bana Güzin Abla'yı hatırlattı diye ilgimi çekti :A Güzin Abla'yı biliyorsundur herhalde?

Gülşen Abi'yi şuan tek ben oylamışım. Diziyi öneren @soo gelip bana eşlik etse bari. 2 olalım oylayan :A
Biliyorum ve gıcık oluyorum:A Hep bi pozitiflik hep bi umursamamazlıği telkin ediyor:T:

• Güldürdün
Biliyorum ve gıcık oluyorum:A Hep bi pozitiflik hep bi umursamamazlıği telkin ediyor:T:
Ergenken okurdum (genelde masumane yazılar olurdu). Geçtiğimiz haftalarda denk geldim, bi okuyayim dedim, zaman herşeyi değiştirmiş, insanlarin danıştığı mevzular çağ atlamış :A Eskiden herşey çok güzeldi lafıni ordada düşündüm :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ergenken okurdum (genelde masumane yazılar olurdu). Geçtiğimiz haftalarda denk geldim, bi okuyayim dedim, zaman herşeyi değiştirmiş, insanlarin danıştığı mevzular çağ atlamış :A Eskiden herşey çok güzeldi lafıni ordada düşündüm :A
Alla alla Güzin abla İsveçteki ergen bacılarımızın da mı derdine ortak oluyordu :F Nasıl okuyordun :F

• Güldürdün
Alla alla Güzin abla İsveçteki ergen bacılarımızın da mı derdine ortak oluyordu :F Nasıl okuyordun :F
asdfgjsjsjs
Yine taktın bana :F
Hürriyetten :A Gazeteler ertesi gün gelirdi buralara. Sonra internet yaygınlaşınca internette gazete okurken bi magazin birde o köşe yazılarını okurdum :A

• İlginç
Reactions: Forumdash
asdfgjsjsjs
Yine taktın bana :F
Hürriyetten :A Gazeteler ertesi gün gelirdi buralara. Sonra internet yaygınlaşınca internette gazete okurken bi magazin birde o köşe yazılarını okurdum :A
Nasıl yani 1 gün sonrasına türk gazetesi mi dağitiliyor avrupaya:F

• Güldürdün
Evet :A Şimdi ne alemde bilmiyorum ama 10 sene önce öyleydi. Güncel okuyamıyorduk :F Almanya kesin güncel okuyordur ozamanlar.
Güncelinde değilim ben:A Türkiyeden avrupaya gunluk gazetelerin gitmesi şaşirtti beni:F Avrupaya özel cıkar gazete anlarım(türk kanalların avrupaya özel yayın acması gibi) ama Türkiye'den avrupaya günlük gitmesi sacma geldi kulagıma:F

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy