Her haliyle güzel oŞimdide güzel ama eskiden daha harikaymış![]()
Her haliyle güzel oŞimdide güzel ama eskiden daha harikaymış![]()
Çok etiket yapmıyorum onu, geldiğinde zaten %80 es geçecektir
Kı Gülşen Abi konusu güzele benziyor. Neyini beğenmedin 😱Gülşen abi ve overrop Ayrılsak da beraberiz hariç hepsi dedim
Bir onu bilmiyorum içlerinden 1.5 yasindaymişim sen ve @Forumdash gibi karta kaçmadim dahaKı Gülşen Abi konusu güzele benziyor. Neyini beğenmedin 😱
Konusu güzele BENZiYOR dedim. Yani bilmediğim bir dizi, yani burda yaşlı olan tek @Forumdash oluyorBir onu bilmiyorum içlerinden 1.5 yasindaymişim sen ve @Forumdash gibi karta kaçmadim daha![]()
Ay susar mısın şu an Esma Sultan ademe oğlum diyor duygular şelaleKonusu güzele BENZiYOR dedim. Yani bilmediğim bir dizi, yani burda yaşlı olan tek @Forumdash oluyor![]()
Ben az evvel açtığımda Adem'di galiba ismi, Zile bastı, Aslı'nın annesi açıp çocuğu uyuttum yeni demiştiAy susar mısın şu an Esma Sultan ademe oğlum diyor duygular şelaleT
Bir onu bilmiyorum içlerinden 1.5 yasindaymişim sen ve @Forumdash gibi karta kaçmadim daha![]()
Zamanında izlememişim bileKonusu güzele BENZiYOR dedim. Yani bilmediğim bir dizi, yani burda yaşlı olan tek @Forumdash oluyor![]()
Nihayet sana göre birşey bulduk
Bana Güzin Abla'yı hatırlattı diye ilgimi çektiZamanında izlememişim bile![]()
Biliyorum ve gıcık oluyorumBana Güzin Abla'yı hatırlattı diye ilgimi çektiGüzin Abla'yı biliyorsundur herhalde?
Gülşen Abi'yi şuan tek ben oylamışım. Diziyi öneren @soo gelip bana eşlik etse bari. 2 olalım oylayan![]()
Ergenken okurdum (genelde masumane yazılar olurdu). Geçtiğimiz haftalarda denk geldim, bi okuyayim dedim, zaman herşeyi değiştirmiş, insanlarin danıştığı mevzular çağ atlamışBiliyorum ve gıcık oluyorumHep bi pozitiflik hep bi umursamamazlıği telkin ediyor
![]()
Alla alla Güzin abla İsveçteki ergen bacılarımızın da mı derdine ortak oluyorduErgenken okurdum (genelde masumane yazılar olurdu). Geçtiğimiz haftalarda denk geldim, bi okuyayim dedim, zaman herşeyi değiştirmiş, insanlarin danıştığı mevzular çağ atlamışEskiden herşey çok güzeldi lafıni ordada düşündüm
![]()
asdfgjsjsjsAlla alla Güzin abla İsveçteki ergen bacılarımızın da mı derdine ortak oluyorduNasıl okuyordun
![]()
Nasıl yani 1 gün sonrasına türk gazetesi mi dağitiliyor avrupayaasdfgjsjsjs
Yine taktın bana
HürriyettenGazeteler ertesi gün gelirdi buralara. Sonra internet yaygınlaşınca internette gazete okurken bi magazin birde o köşe yazılarını okurdum
![]()
EvetNasıl yani 1 gün sonrasına türk gazetesi mi dağitiliyor avrupaya![]()
Güncelinde değilim benEvetŞimdi ne alemde bilmiyorum ama 10 sene önce öyleydi. Güncel okuyamıyorduk
Almanya kesin güncel okuyordur ozamanlar.