He inandımBen tıkladım sanıyordum şimdi onaylandı![]()
He inandımBen tıkladım sanıyordum şimdi onaylandı![]()
Sen bana okadar şey dedin, gidip 2 dizi önerdin ama boş bilgiyleAma doğruyu söylüyorum![]()
ilk bölüm gecenin körü olunca fazla ayarlayamamıştım. Bu konu 7 dizi ile toplam 10 sayısına ulaştım. Bundan sonra 5 li açarım ve muhakkak her grupta çok ses getiren diziler olacaktır.Kara Melek efsane.. Tek ona oy verecektim diğerlerini görünce şok oldum.@Dosi Çok iyi grup.
Ayrılsak da Beraberiz
Çılgın Bediş
Çarli
ilk bölüm gecenin körü olunca fazla ayarlayamamıştım. Bu konu 7 dizi ile toplam 10 sayısına ulaştım. Bundan sonra 5 li açarım ve muhakkak her grupta çok ses getiren diziler olacaktır.
Melekler Adası'da galiba bol entrikalı![]()
İzlediğim dizilere denk gelirsem diye merak ediyorum.Aynen, demekki bu formatı beğendinki aman çıkarma dedin. Beni mutlu etti bu hamlen![]()
entrika benim işimEntrika tam sana göre zatenbende sonra genel yorumumu yapacağım diziler hakkında
![]()
@serhatt entrikalı diye belirtmiş. Bir ara bi bakın bence. Konusunuda yazdım konuda zatenBen onu hiç hatırlamıyorum karanlık dönemime denk gelmiş.![]()
Ben sana dizideki entrikalardan yola çıkarak kötülükler yaparım hatırlarsın o zamanBen onu hiç hatırlamıyorum karanlık dönemime denk gelmiş.![]()
Daha yolda bazılarıda yok bilgileri daha fazla detaylıca öm den yazarımSen bana okadar şey dedin, gidip 2 dizi önerdin ama boş bilgiylevazgeçtim, önermeyin birşey. Kendim ayarlarım
![]()
Sen de haklısın adada geçmiyor sonrasıMelekler Adası vesilesiyle bu etkinlik başladıAnkette yine nedense Melekler Şehri yazacaktım
![]()
entrika benim işim![]()
Enver'den dolayı öğrenmiş olduk@serhatt entrikalı diye belirtmiş. Bir ara bi bakın bence. Konusunuda yazdım konuda zaten![]()
bunların hiçbirini izlemediysen hiçbiri seçeneğini işaretleyebilirsinİzlediğim dizilere denk gelirsem diye merak ediyorum.![]()
Ben sana dizideki entrikalardan yola çıkarak kötülükler yaparım hatırlarsın o zaman![]()
ENDER!!!Enver'den dolayı öğrenmiş olduk![]()
Ben bilmiyorum. Dedimya sadece aklımda iki başrol kadın, birde kötü korkunç biri vardı. Sonra bir ara bakarım hangi kişiydi. Atarim foto. En başta o geliyor aklımaSen de haklısın adada geçmiyor sonrası(hatırladiğim kadarıyla)
Ne kötülük yaptım sana 😱Yapıyorsun zaten sanki hiç yapmadın.![]()