@xemrexxx gelip kurtarsın. acıdım @serhatt a
Bir zamanlar şunu paylaşmıştim ve gerçekten ozamanlar öyleymiş. Ben vurmuştum ama siz öldürüyorsunuziyi günler geride kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 67454
@Sherlock
@xemrexxx gelip kurtarsın. acıdım @serhatt a
Bir zamanlar şunu paylaşmıştim ve gerçekten ozamanlar öyleymiş. Ben vurmuştum ama siz öldürüyorsunuziyi günler geride kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 67454
@Sherlock
@Sherlock a asılmayı bırak senide korurumİnsan destek olur biraz![]()
ben tek siz hepiniz, yinede çok iyi mücadele veriyorum@Sherlock a asılmayı bırak senide korurumŞartımı belirtniştim sana zamanında ve sende hayır deyip hodri meydan demiştin. Zamanı gelince ağlanayacaksın diyede belirtmiştim
![]()
Nerdeyse acımıştım sana.ben tek siz hepiniz, yinede çok iyi mücadele veriyorum![]()
He, tabi tabiSizin suyunuz kaynadı, ölümlerden ölü beğenin !!!![]()
Bunu çakma Yavuz veya çakma kopuk mu söylüyorAaa pardon pardon yoksa milletin avatarını avatar yapıp ortalarda dolanan adam mı söylüyor
![]()
Bende yeni farkettim o görseli, çöktüğünü görsel ilede belirtmişAtmış yine çakma görseli...@Forumdash
ne asılsızı be tüm forum biliyor ne haltlar yediğiniHoşt, asılsız iddialarını da al ve çek git buradan.![]()
Ağlıyor zaten, yakında forumu bırakır bu da.@serhatt
Atmış yine çakma görseli...@Forumdash
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAKBende yeni farkettim o görseli, çöktüğünü görsel ilede belirtmiş![]()
ne asılsızı be tüm forum biliyor ne haltlar yediğini![]()
Kanıta ne gerek var kendin de biliyorsun yediğin naneleriKanıtla, öyle konuşalım.![]()
Kanıta ne gerek var kendin de biliyorsun yediğin naneleri![]()
parlaklarin evinde yüz bulamayınca @serhatt@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Yiğitt @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 67416