Studyo karanlık olmasa kanald'ye geçsin derdim40 ile devam eder, o program iyi.![]()
Studyo karanlık olmasa kanald'ye geçsin derdim40 ile devam eder, o program iyi.![]()
yozlaşmış hayat seninki canım ben gayet aktif bi şekilde yaşıyorum hayatımı, düşman çatlatıyorumBence de gelmez bi daha CNN ile idare ederOlmadı tv2
Yapımcı kafasında düşününce, yozlaşmiş hayatlar her zaman reyting getirir. İtirafları çoştururdun o yuzden![]()
rahatladım belki dizi düzeliryozlaşmış hayat seninki canım ben gayet aktif bi şekilde yaşıyorum hayatımı, düşman çatlatıyorum![]()
pasif yaşıyorsun demedim ki aktif yaşadiğini belirttinyozlaşmış hayat seninki canım ben gayet aktif bi şekilde yaşıyorum hayatımı, düşman çatlatıyorum![]()
O değil sen kıskanıyon benipasif yaşıyorsun demedim ki aktif yaşadiğini belirttinHayatın yozlaşmiş dedim
@xemrexxx nin seni kıskandiğini sanmıyorum
![]()
Seni kıskansam neden kısakanayım seni derdimO değil sen kıskanıyon beni![]()
benimle düşman olmak sana kalite getirirdiSeni kıskansam neden kısakanayım seni derdimBen senin düşmanın olamam. O kadar düşmedim daha
![]()
Serhatt kaliebenimle düşman olmak sana kalite getirirdi![]()
Serhatt kalie
Serhatt qalite
Serhatt khalite
Serhatt chalite
Serhatt qhalte
Serhat kalte
Serhat khalitek
Yok oğlum kalite ve senin adın yanyana gelmiyor görüldüğü gibi.![]()
Şuan bi resim bekliyorum çürük elmadanUzun zamandır daha iyi bir tespit görmemiştim, muazzam...![]()
Serhatt kalie
Serhatt qalite
Serhatt khalite
Serhatt chalite
Serhatt qhalte
Serhat kalte
Serhat khalitek
Yok oğlum kalite ve senin adın yanyana gelmiyor görüldüğü gibi.![]()
Körler sağırlar birbirini ağırlar diyorum!!Uzun zamandır daha iyi bir tespit görmemiştim, muazzam...![]()
Şuan bi resim bekliyorum çürük elmadan![]()
Göz yaşların dimi
suratına şarap döküyorum küstalığından ötürü, ne gözyaşıGöz yaşların dimi![]()
Şuan bi resim bekliyorum çürük elmadan![]()
Ben onu kanlı göz yaşların sandımsuratına şarap döküyorum küstalığından ötürü, ne gözyaşı![]()
Sırf bana ters köşe yapmak için yapmiştirMor Elma görseli atmamış olması beni şaşırttı.![]()
o elma boğazında kalsın inş.Mor Elma görseli atmamış olması beni şaşırttı.![]()
Ben onu kanlı göz yaşların sandım
Sırf bana ters köşe yapmak için yapmiştirKeşke demeseydim de en azından klişesine devam ederdi
![]()
kan görmek istiyorsan bekle, canını alırken akıtırım sende görürsünBen onu kanlı göz yaşların sandım
Sırf bana ters köşe yapmak için yapmiştirKeşke demeseydim de en azından klişesine devam ederdi
![]()