Cihangir Ceyhan 'Çukur'da!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
Başrollerini Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği ,senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı 'Çukur'a yeni bir oyuncu dahil oluyor!

Son olarak SıfırBir dizisinde rol alan Cihangir Ceyhan diziye Azer rolüyle dahil oldu.

"Çukur" yeni bölümleriyle her Pazartesi Show TV'de!

67602

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
  • Güldürdün
Komutanım bilir, kendimi çok iyi savunmasını bilirim :A Bana bulaşırsan kendin zararlı çıkarsın. @xemrexxx gibi kurnaz ve güçlü biri bile benle başedemedi, sen hiç başedemezsin :A (@xemrexxx seni sıvadım aslında, sevin :A)
@Sherlock

Haklısın Kopuk, sen sakin ol ve bu hadsizin oyununa gelme. Kudurdu bu yine. :A

• Güldürdün
Haklısın Kopuk, sen sakin ol ve bu hadsizin oyununa gelme. Kudurdu bu yine. :A
Ben sakinim sakin, zaten en büyük silahim sakin kalıp prim vermemek ?.Bir yerden sonra pes eder o :A
Çılgın çılgın planlarına beni karıştırma be, kudurdun sen yine. :A Dosi’den ne istiyorsun ayrıca, hadsiz herif... :A
Senin gibi sert kayaya çarpınca beni hedef seçmiş ama şuan son çırpınışları, çaresiz, yalnız ve yaralı. Acımak istemiyorum ama ölüm tekmesi benden olmasın diye çok üstüne gitmiyorum :A

Ben sakinim sakin, zaten en büyük silahim sakin kalıp prim vermemek ?.Bir yerden sonra pes eder o :A

Senin gibi sert kayaya çarpınca beni hedef seçmiş ama şuan son çırpınışları, çaresiz, yalnız ve yaralı. Acımak istemiyorum ama ölüm tekmesi benden olmasın diye çok üstüne gitmiyorum :A

En sonunda dayanamayıp kendi kendini imha edecek zaten, işini bitirdik. Tek başına fazla direnemez. :A

• Harika
Reactions: Dosi