- Reaksiyon puanı
- 67,667
- Puanı
- 1,060
Suan kimin evinde olduğumu bilsen dilin tutulurherkese gönlünü verdiğini anlamış o da şansını deniyor
Suan kimin evinde olduğumu bilsen dilin tutulurherkese gönlünü verdiğini anlamış o da şansını deniyor
@ozgur2113 undur sesi çıkmıyor melununSuan kimin evinde olduğumu bilsen dilin tutulur
Aman ben gönlünü almayayım kendisinde kalsın.Ayrıca ben kalp hırsızı da değilim.Mesajına teessüflerimi sunuyorum.herkese gönlünü verdiğini anlamış o da şansını deniyor
Dün buluştuk Denizde kaldım @Dosi@ozgur2113 undur sesi çıkmıyor melunun
Senin sessizliğin belli oldu. Forumdash ile jenerik konusunda senden bahsetmiştik ama yoğunluktan farkedemedin demekkiDün buluştuk Denizde kaldım @Dosi
Evet onu gördüm ama dönüş yapamadım unutturma bana bakicam ona muhabbetimiz bol münasebetin de bol canım sağol @xemrexxxSenin sessizliğin belli oldu. Forumdash ile jenerik konusunda senden bahsetmiştik ama yoğunluktan farkedemedin demekki
Ne diyelim, muhabbetiniz bol olsun
etiketleriz bir ara yine, sen yeterki isteEvet onu gördüm ama dönüş yapamadım unutturma bana bakicam ona muhabbetimiz bol münasebetin de bol canım sağol @xemrexxx
Benim evim mi var saftirik şey Yurtlarda çürüyor ömrüm@ozgur2113 undur sesi çıkmıyor melunun
@serhatt a ev acmissindir o da gönlünü açmıştır sanaBenim evim mi var saftirik şey Yurtlarda çürüyor ömrüm
@ozgur2113 'üm 5 parasız da olsa benim kalbimin sahibidir@serhatt a ev acmissindir o da gönlünü açmıştır sana