- Reaksiyon puanı
- 67,667
- Puanı
- 1,060
Haklısın Kopuk, sen sakin ol ve bu hadsizin oyununa gelme. Kudurdu bu yine.
Haklısın Kopuk, sen sakin ol ve bu hadsizin oyununa gelme. Kudurdu bu yine.
Kız sen kendini ne sanıyon öyle beBen sakinim sakin, zaten en büyük silahim sakin kalıp prim vermemek ?.Bir yerden sonra pes eder o
Senin gibi sert kayaya çarpınca beni hedef seçmiş ama şuan son çırpınışları, çaresiz, yalnız ve yaralı. Acımak istemiyorum ama ölüm tekmesi benden olmasın diye çok üstüne gitmiyorum
En sonunda dayanamayıp kendi kendini imha edecek zaten, işini bitirdik. Tek başına fazla direnemez.
Aramıza giriyor
Yaşadıklarımızı inkar mı ediyon 😱😱😱😱😱Aramıza girmesi için önce bir aramızın olması lazım hadsiz şey.
Sonun bu sapık herif gibi olacak işte.
kız sen sağdan soldan darbe yemekten bıkmadınmı? Tekme tokat yiye yiye bir hal oldun Tükendin bittin, yazık sana. Çok üzülüyorum sanaKız sen kendini ne sanıyon öyle be
heder olmam heder ederim benkız sen sağdan soldan darbe yemekten bıkmadınmı? Tekme tokat yiye yiye bir hal oldun Tükendin bittin, yazık sana. Çok üzülüyorum sana
Seda Abla'nın sana bir nasihatı var:
Ekli dosyayı görüntüle 67609
@xemrexxx
baksana seni güçlü görmeyip kurnazlığını kabullenmiş Yalnız burdaki kurnazlığı zeki olarak demek istedim
Hepimiz melek gibiyiz zaten, sadece gerektiğinde meleklikten çıkabiliyoruz
Safın önde gidenidir kendisi
Hayatim karıştırdın galiba ben senin üstüne parlak atıyorum
Ben sana yumruk atıyorum parlak değilHayatim karıştırdın galiba ben senin üstüne parlak atıyorum
hahhahhaha
Kayınpeder yaşlı olur serhatin istediği organları çalışmazhahhahhaha
Ben başlığı ilk okumada kaynanası ile sandim, ikinci okumada algıladım @serhatt bu bedduaya amin der ancak kaynana olsaydı beddua olurdu onun için
Ay böyle klişelerle gelme bana artık, az yaratıcı ol
Yaşadıklarımızı inkar mı ediyon 😱😱😱😱😱