Gayet modumdaydım ertesi gün tatil olduğu içinBence izlerken modunda değildin yoksa bölüm gayet iyiydi.
Gayet modumdaydım ertesi gün tatil olduğu içinBence izlerken modunda değildin yoksa bölüm gayet iyiydi.
7. Bölüm
Dizinin en kötü bölümü olabilir bu reytinglere nasıl yansıdı bilmem ama süresinin kısalığı bile kurtarmamış. İlk bölümlerdeki o duygusallık biraz kaybolmuş sanki.
Geçmiş sahnelerindeki bazı replikler kötü değil miydi ya? Gülesim geldi bazı yerlerde.
Bir de aşk meşk meselelerine fazla yer vermeye başladılar ben bu diziyi dramı için izledim yoksa sıradan bir yerli dizi de izleyebilirdim. Sıradan diyorum çünkü benim gözümde bu dizi diğerlerinden ayrılıyordu. Umarım fazla uzatmazlar şu aşk üçgeni şeylerini
Ya bilmiyorum 3 part halinde izledim kopukluk falan mı oldu acaba.Geçmiş sahnelerinde daha güzel replikler var ben bu bölümü daha bir çok
sevdim ya
Ya bilmiyorum 3 part halinde izledim kopukluk falan mı oldu acaba.
Hahaha hayır tabii ki tüm benliğimi bölüme vererek izlemiştim tam tersine Duygu yoğunluğu da yaşıyordum hep, bu bölümde olmadı. Ama bu demek değildir ki ileriki bölümler de bana zevk vermeyecek fragman bana o umudu verdi.Valla bilemicem olabilir birde ders çalışırken falanmı izledin ne yaptın
Hahaha hayır tabii ki tüm benliğimi bölüme vererek izlemiştim tam tersine Duygu yoğunluğu da yaşıyordum hep, bu bölümde olmadı. Ama bu demek değildir ki ileriki bölümler de bana zevk vermeyecek fragman bana o umudu verdi.
Ne istiyorsun be dizinin en iyi tarafı onlar.ss
😱 Güzelim avatarın ne hale gelmiş...Ne istiyorsun be dizinin en iyi tarafı onlar.ss
Evet zaten güzeldi daha da güzelleşti çatla. Bu arada ilk bölümde burun kıvırdığın Olgun Toker yine döktürecek onun için de ayrı çatlayabilirsin.😱 Güzelim avatarın ne hale gelmiş...
Ben de ilk zamanlarda seviyordum ikiliyi ama Beste yüzünden soğuma geldi.
Avatarını hiç beğenmedim. Dizinin ruhunu bozuyor
Herkes de profilime taktı ne alaka şimdi.Avatarını hiç beğenmedim. Dizinin ruhunu bozuyor
Resimlerin arasına iliştirmişin Yeri gelmişken zehir akıtayım dedimHerkes de profilime taktı ne alaka şimdi.
Akıtma çünkü akıtamıyorsun.Resimlerin arasına iliştirmişin Yeri gelmişken zehir akıtayım dedim
Ama ben bunu iyi olarak alirimAkıtma çünkü akıtamıyorsun.
Olgun Toker hakkında yanılmışım kabul ediyorum, ortada çatlamamı gerektirecek bir şey yok yani.Evet zaten güzeldi daha da güzelleşti çatla. Bu arada ilk bölümde burun kıvırdığın Olgun Toker yine döktürecek onun için de ayrı çatlayabilirsin.