2. Tur - En Favori Güzel 2019- 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,283
Puanı
1,060
2. turda 133 güzel yarışacak.
Hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

Aybüke Pusat
UqetnKw7_400x400.jpg

Sıla
220px-Sıla_-_14._Radyo_Boğaziçi_Ödülleri_(cropped).jpg

Afra Saraçoğlu
MV5BMmZkYjM4ZDQtOWY5MS00YThlLWJiNWYtNDYwMmY5MTk0MmFhXkEyXkFqcGdeQXVyODU5NTg3MDU@._V1_SY1000_CR...jpg

Tülin Özen
56f53fb818c7736068498707.jpg

Gülper Özdemir
YP8_xvnB_400x400.jpg

Hazal Kaya
20190415_161225.jpg

Melisa Döngel
melisa-dongel.jpg

Bergüzar Korel
56fa5c65c03c0e2e2c3615f0.jpg

Umarım etiketler geliyordur
@Yiğitt seninki olmamış :A Bu arada Bizim Hikayenin kızları aynı gruba düşmüş :A

Sıla
Afra Saracoğlu
Tülin Özen
Hazal Kaya

Bergüzar Korel'e de kullanmak isterdim.

Hiç kimseye oy vermiyorum. Protesto ediyorum :) Cansın Helvacı'nın olmadığı bir güzellik yarışması güzellik yarışması değildir kabul etmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Afra Saraçoğlu
Tülin Özen
Hazal Kaya
Bergüzar Korel

Hiç kimseye oy vermiyorum. Protesto ediyorum :) Cansın Helvacı'nın olmadığı bir güzellik yarışması güzellik yarışması değildir kabul etmiyorum :A
Hop hop! ben hepinizi etiketlerken isim önerin dediğimde nerdeydin? ben 50 isim yazdım sonrasında önerilerle 230 oldu. Senin suçun olmaması :bağır:
oylarını bekliyorum :Z

Tüm grupları açamazsın kesin bu geceye kadar. :A Hepsine oy kullanırdım. :A
unutmaki hepsi açılsa bu da az güzel kalınca 4lü gruplara oy kullanma şansını yok eder. :A
ama senin için 4 yerine 8 grup açarım. Diğer 8i haftaya açınca sen en azından 2. grubu yarım oylamış olursun ve 3. tura geçtiğimizde sadece 1 haftan kalmış olur, bu da 3. grubun sonuna yetişebileceğin anlamına geliyor :Z Sen gelince gaza basarız :F

• Beğendim
Reactions: MEnes
Adaşımın oylarının hepsini kullanabilmesi açısından geriye kalan grupları açabilirim @Dosi hanım, hem de bu sefer düzgün görsellerle. :A
Şimdi gruplarda 8 güzel olması işimi kolaylaştırdi :A yarişmanın ileriki zamanlarda adaşının oy kullanması daha önemli. oyüzden çok hızlı gidemeyiz ama 8 grubu açacam onun için.
Bu arada farkettiysen farkli fotolar geldi bu hafta :A @MasacRE

Şimdi gruplarda 8 güzel olması işimi kolaylaştırdi :A yarişmanın ileriki zamanlarda adaşının oy kullanması daha önemli. oyüzden çok hızlı gidemeyiz ama 8 grubu açacam onun için.
Bu arada farkettiysen farkli fotolar geldi bu hafta :A @MasacRE

Siz bilirsiniz @Dosi hanım, yardım lazımsa buradayım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...