Ne iyi olmuş oylamamışım
Bende an itibatiyle üzülmekten vazgeçtim oylamadım diyeİyi bakalım öyle olsun... Tüylerim ürpermekten vazgeçti Büşra Develi'nin oy sayısını görünce.![]()
Ne iyi olmuş oylamamışım
Bende an itibatiyle üzülmekten vazgeçtim oylamadım diyeİyi bakalım öyle olsun... Tüylerim ürpermekten vazgeçti Büşra Develi'nin oy sayısını görünce.![]()
Şaşırtıcı...Adaşımla bu sefer ortak paydada buluştuk.![]()
İNANILMAZ bir şey...
Kanım DonduAdaşımla bu sefer ortak paydada buluştuk.![]()
An itibariyle tüylerim ürperdi.Ne iyi olmuş oylamamışım
Bende an itibatiyle üzülmekten vazgeçtim oylamadım diye![]()
Yanlışlıkla deyip kurtulabilirdin![]()
Bu bahanede iyidir herhalde?Yorgunluğuma verİş yerindeyken açtım ve derse 5 dakika kala oylayıp gittim
![]()
Çok iyi aslındaBu bahanede iyidir herhalde?![]()
Benimde gözlerim fal taşına döndüAn itibariyle tüylerim ürperdi.![]()
hahhaha
Var ve sen söyleyince oldukça ilginç durdu.Benimde gözlerim fal taşına döndü(bu tarz bir söylem vardi galiba )
![]()
İnsanların beyinlerine işlediğimi görüyoruz bu durumdan...
Yanlış yerdemi kullandım?Var ve sen söyleyince oldukça ilginç durdu.
İnsanların beyinlerine işlediğimi görüyoruz bu durumdan...![]()
Yanlış veya doğru diyemiyorum ama buraya pek uymadı gibi.Yanlış yerdemi kullandım?Seninle laf dallaşına girince o geldi aklıma
![]()
Neyse sen anladın amacımın ne olduğunuYanlış veya doğru diyemiyorum ama buraya pek uymadı gibi.![]()
Elbette anladım...Neyse sen anladın amacımın ne olduğunu![]()
işte böyle bildirimler sakinleşince görüyorum yorumlarıElbette anladım...![]()
Çok şey göremeyeceğim, tek derdin bu yarışma olsun... Halka 12 ve o final sahnesi... 3 hafta nasıl sabredeceğim daha gitmeden onu düşünüyorum...işte böyle bildirimler sakinleşince görüyorum yorumları
2. turları göremeyeceksin, o kesin. Pazartesi - Salı gelecek3 tur şüphede ama 4'te burdasın inşallah
![]()
Daha bende Halka'yı soracaktım. Yeminle son sahneyi izleyince eyvah dedim. Sen geldin aklımaÇok şey göremeyeceğim, tek derdin bu yarışma olsun... Halka 12 ve o final sahnesi... 3 hafta nasıl sabredeceğim daha gitmeden onu düşünüyorum...