Ne iyi olmuş oylamamışım
Bende an itibatiyle üzülmekten vazgeçtim oylamadım diyeİyi bakalım öyle olsun... Tüylerim ürpermekten vazgeçti Büşra Develi'nin oy sayısını görünce.
Ne iyi olmuş oylamamışım
Bende an itibatiyle üzülmekten vazgeçtim oylamadım diyeİyi bakalım öyle olsun... Tüylerim ürpermekten vazgeçti Büşra Develi'nin oy sayısını görünce.
Şaşırtıcı...Adaşımla bu sefer ortak paydada buluştuk.
İNANILMAZ bir şey...
Kanım DonduAdaşımla bu sefer ortak paydada buluştuk.
An itibariyle tüylerim ürperdi.Ne iyi olmuş oylamamışım
Bende an itibatiyle üzülmekten vazgeçtim oylamadım diye
Yanlışlıkla deyip kurtulabilirdin
Bu bahanede iyidir herhalde?Yorgunluğuma ver İş yerindeyken açtım ve derse 5 dakika kala oylayıp gittim
Çok iyi aslındaBu bahanede iyidir herhalde?
Benimde gözlerim fal taşına döndü (bu tarz bir söylem vardi galiba )An itibariyle tüylerim ürperdi.
hahhaha o söylemeden tıkadım ağzınaAhahahaha. @MEnes yazdı sandım mesajı en başta.
Var ve sen söyleyince oldukça ilginç durdu.Benimde gözlerim fal taşına döndü (bu tarz bir söylem vardi galiba )
İnsanların beyinlerine işlediğimi görüyoruz bu durumdan...Ahahahaha. @MEnes yazdı sandım mesajı en başta.
Yanlış yerdemi kullandım? Seninle laf dallaşına girince o geldi aklımaVar ve sen söyleyince oldukça ilginç durdu.
İnsanların beyinlerine işlediğimi görüyoruz bu durumdan...
Yanlış veya doğru diyemiyorum ama buraya pek uymadı gibi.Yanlış yerdemi kullandım? Seninle laf dallaşına girince o geldi aklıma
Neyse sen anladın amacımın ne olduğunuYanlış veya doğru diyemiyorum ama buraya pek uymadı gibi.
Elbette anladım...Neyse sen anladın amacımın ne olduğunu
işte böyle bildirimler sakinleşince görüyorum yorumlarıElbette anladım...
Çok şey göremeyeceğim, tek derdin bu yarışma olsun... Halka 12 ve o final sahnesi... 3 hafta nasıl sabredeceğim daha gitmeden onu düşünüyorum...işte böyle bildirimler sakinleşince görüyorum yorumları
2. turları göremeyeceksin, o kesin. Pazartesi - Salı gelecek 3 tur şüphede ama 4'te burdasın inşallah
Daha bende Halka'yı soracaktım. Yeminle son sahneyi izleyince eyvah dedim. Sen geldin aklıma Bu şekilde olması... diyecek kelime bulamıyorumÇok şey göremeyeceğim, tek derdin bu yarışma olsun... Halka 12 ve o final sahnesi... 3 hafta nasıl sabredeceğim daha gitmeden onu düşünüyorum...