Bizim ayarımızla oynamasınlar, sabrımızı zorlamasınlar... Taş üstünde taş kalmaz...O kapalı kutular açıldığı an seni bırak, olaylarla alakası olmayan çılgın reis @pompy beyin bile canı yanar...
Bizim ayarımızla oynamasınlar, sabrımızı zorlamasınlar... Taş üstünde taş kalmaz...O kapalı kutular açıldığı an seni bırak, olaylarla alakası olmayan çılgın reis @pompy beyin bile canı yanar...
gördüm ne diyeyim kocanız @serhatt gibi çıksın ikinizin de diyeyim
(Olmadı ) @MEnes ve sizin sohbetinizi okumak büyük keyif vericiSayın Gs’li dostum, sinsice gülmeyin, muhabbetimize ortak olun... @Maskeli Fedai
Seni harcatmam kimseye, teğet geçer ama kara kutunun açılmaması tavsiye edilir...Yok artık, bendemi? @MEnes de işin içinde oldumu hayal kırıklığı.
Bana birşey olmaz. açın yinede
SANAT bizim işimiz... VALLAHİ sıva yapmayı özlemişiz...(Olmadı ) @MEnes ve sizin sohbetinizi okumak büyük keyif verici
yorumsuz....❤ @Sherlock gör işte, ne güzel mesaj be, tam çerçevelikSeni harcatmam kimseye, teğet geçer ama kara kutunun açılmaması tavsiye edilir...
Sıvacılık bir sanattır yoldaşım... Onu herkes yapamazSANAT bizim işimiz... VALLAHİ sıva yapmayı özlemişiz...
Yok artık, bendemi? @MEnes de işin içinde oldumu hayal kırıklığı.
Bana birşey olmaz. açın yinede
yorumsuz....❤ @Sherlock gör işte, ne güzel mesaj be, tam çerçevelik
Elbette öyle, zaten herkes yapabilseydi bu özel bireyler bir araya gelemezdi...Sıvacılık bir sanattır yoldaşım... Onu herkes yapamaz
(Olmadı ) @MEnes ve sizin sohbetinizi okumak büyük keyif verici
Seni koruruz ancak geri kalanlara, foruma ve evrene ne olur bilemem... Thanos’un bir parmak şıklatmasıyla dünya yok olmuştu, o tarz bir etki yapar o kutunun açılması...
O değilde @MEnes in mevzusunu öğrendim sakindir bugün umarımO çerçeve bile yok olur...
Biletler ön satışa çıkmış ama maaş yatmadı henüz...Seni koruruz ancak geri kalanlara, foruma ve evrene ne olur bilemem... Thanos’un bir parmak şıklatmasıyla dünya yok olmuştu, o tarz bir etki yapar o kutunun açılması...
KURBAN OLURUM BU SANAT ESERİNE... ?
Nerden çıkmadın, neyi öğrendin, neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa olsa... Hatlar karıştı...O değilde @MEnes in mevzusunu öğrendim sakindir bugün umarım
Iyikide çıkmamışım oradan. Bilgilenmeye devam
Biletler ön satışa çıkmış ama maaş yatmadı henüz...
GİDİYORUZ, BENDEN... Pazartesi alıyorum...Beraber GİDİYOR MUYUZ?
eee bu da ben ve @Sherlock 'un şifreli konuşması.Nerden çıkmadın, neyi öğrendin, neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa olsa... Hatlar karıştı...