Yusuf Yusuf diye koşması Ali beyin efsaneydi 100 tane kadir ve annesi sahnesine bedeldi
çok başarılıydı Zeynep açıklayınca ona Yusuf deyip bağırınca izleyicinin içi cız etmiştir iyi oyuncudur bu dizidede bunu kanıtladı aslında 
Yusuf Yusuf diye koşması Ali beyin efsaneydi 100 tane kadir ve annesi sahnesine bedeldi
sena ölürse senAaa ben fenalaşırım ozamanda![]()
Düşmanının düşmanı dostun olsun önce onu halledelimsena yerine sen gebersen fena olmaz![]()
İyi yönüde ortaya çıkıyor inş kadirin çocuğu ve annesi ölümünde onun parmağı çıkmaz gerçi Vartoluyu nasıl idrisler affettiyse kadirde affedebilir vartolu olayına çok benziyor cansız olayıçok başarılıydı Zeynep açıklayınca ona Yusuf deyip bağırınca izleyicinin içi cız etmiştir iyi oyuncudur bu dizidede bunu kanıtladı aslında
Seninle pazara bile gitmem ben yarı yolda bırakırsın insanıDüşmanının düşmanı dostun olsun önce onu halledelim![]()
Hhahah evet çok iyi temsili fotolarsena ölürse sen
![]()
sena ölmezsse sen
![]()
ben demiyorum birsen altuntaş falan dedi mallum gelişmeyi ilkHhahah evet çok iyi temsili fotolarAma senin kafanada oklava gelir
![]()
????
Aaa ben onları bilmem ben seni bilir seni tanırımben demiyorum birsen altuntaş falan dedi mallum gelişmeyi ilk![]()
eyvah yandık deseneAaa ben onları bilmem ben seni bilir seni tanırım![]()
Normal gün olsa zehirli yapardım seninkini ama senanın gebermesi şerefine zehirsiz olurIyy senin elinden bişey yenir mi be![]()
kendi zehrinde geberNormal gün olsa zehirli yapardım seninkini ama senanın gebermesi şerefine zehirsiz olur![]()