Behzat ile Leyla karşılıklı oldu, iki dizide de oynadılar karşılıklıAaa yok ara sıra olmuşluğu var Behzat şeyşa mecnuna polatda halil ibrahim sofrasımıydı neydi gelmişlerdi
Ama böyle karşılıklı olarak iki dizinin birbirine konuk olduğu ilk sanırım![]()
Behzat ile Leyla karşılıklı oldu, iki dizide de oynadılar karşılıklıAaa yok ara sıra olmuşluğu var Behzat şeyşa mecnuna polatda halil ibrahim sofrasımıydı neydi gelmişlerdi
Ama böyle karşılıklı olarak iki dizinin birbirine konuk olduğu ilk sanırım![]()
İçine Haluk mu kaçtı tövbe.BÜYÜKSÜN FOX, TEBRİKLER AVŞAR FİLM.. LALE DEVRİ - YER GÖK AŞK EFSANESİNİZ...
İçine Haluk mu kaçtı tövbe.![]()
Aaa leylanın behzata gittini bilmiyorum behzatlar gelip bunları toplamıslardı tutuklayıp tek tek onu izlemiştim youtubedenBehzat ile Leyla karşılıklı oldu, iki dizide de oynadılar karşılıklı![]()
Sonucta CW de Ay yapımda @Forumdash abiciğim knotrol ediyor ayarlıyorAkla ilk arrow flash geliyor o açıdan da aslında show tv cw benzetilir![]()
Çukuru etkileyen bişey oldu mu? Olsa nolcak gerçi
Napim bacım bi dizi tutmadı diğerini de cıvıttık
Merakımız gitti işte Yamaçların tepkisini merak ediyordukÇukuru etkileyen bişey oldu mu? Olsa nolcak gerçi![]()
Yarın bir artış olması lazım dur bakalım Çukur kitlesi çökmüştür inş çarpışmaya çünkü çarpışmanın normal fragmanını bile çukur sayfasına atmıslardıNapim bacım bi dizi tutmadı diğerini de cıvıttık3-5 share gelsin yeter. Reklamcılara fiyat yükseltsek yeter
![]()
Cw de yurtdışı organizasyonu ay yapımın
Çarpışma 2 dakikalığına Çukur
İzledin mi bölümüÇarpışma 2 dakikalığına Çukur![]()
Canlı izlemek lazım izlemeyenler kaçırıyor ters köşeleriİzledim![]()
Haklısın Bölüm çok karışık olaylar zinciriydi öbür bölüm çok aksiyonlu çıkacaktır 😱Canlı izlemek lazım izlemeyenler kaçırıyor ters köşeleriBölümde çok karışık bitti haftaya daha karışacak 😱😱😱
Bölüm çok karışık olaylar zinciriydi öbür bölüm çok aksiyonlu çıkacaktır 😱
Velinin peşine düşecektir cansız 😱😱😱