- Reaksiyon puanı
- 86,288
- Puanı
- 1,060
Ben değil o benim juniorum olur ancakSende @xemrexxx gibi önce olta atıyorsun sonra şaşırmış gibi ifşa ediyorsun boşuna üstadın demiyorum sanada junior@Forumdash
Ben değil o benim juniorum olur ancakSende @xemrexxx gibi önce olta atıyorsun sonra şaşırmış gibi ifşa ediyorsun boşuna üstadın demiyorum sanada junior@Forumdash
Hayır sezonu tamamlamaya çlışıyorlar ne 2.sezonuŞu da var Çukur oyuncularıyla Çarpışmanın reytingini arttırmaya çalısıyorlar bence bunlar 2.sezonu zorlamaya çalısıyorlar yoksa bu kadar uğraşmazlar @Forumdash abicim yine bişiler düşünüyor gibi@serhatt @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Benim gelişimle ivme kazandı ama
Sezon zaten tamamlanır 2.sezon hamlesi işteHayır sezonu tamamlamaya çlışıyorlar ne 2.sezonu![]()
Olmazsa artış, direk finalSezon zaten tamamlanır 2.sezon hamlesi işteÇukurun konuk oldu bölümler kaç reyting alacak bakalım bu akşam bir ilerleme olucakmı onu bir bakalım
![]()
Zaten bitecekti baybedek şeyleri yokOlmazsa artış, direk final![]()
pek bi fark olacağını sanmamZaten bitecekti baybedek şeyleri yokBeşli çukur izleyicisi aras için izlerse 7-8 e fırlayabilirler
u akşamda az bir kımırdama olurmu bakalım Vartolular için
![]()
Şu da var Çukur oyuncularıyla Çarpışmanın reytingini arttırmaya çalısıyorlar bence bunlar 2.sezonu zorlamaya çalısıyorlar yoksa bu kadar uğraşmazlar @Forumdash abicim yine bişiler düşünüyor gibi@serhatt @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Sezon sonunu görür zaten bunlar 2.sezona ışık arıyor benceDiziyi sezon sonuna kadar mecbur devam ettirecekler, şu an aldığı reytinglerle maliyetini karşılaması zor. Maliyetini karşılasın diye uğraşıyorlar işte, ikinci sezonu asla ama asla düşünmezler.![]()
çukur ile çarpışma arrow the flash dizileri tarzında, oyuncular konuk oluyor onlara özendi bunlardaAyy ohaa ayoll çok güzel bir haber gerçekten Veli ile Vartoluyu gördük şimdide Kıvanc ile Yamacı yan yana görelim@Forumdash @MEnes @Sherlock @MasacRE @xemrexxx @turkuazz @ömer karataş
Aaa evet iyice arrow ve flash oldular @Forumdashçukur ile çarpışma arrow the flash dizileri tarzında, oyuncular konuk oluyor onlara özendi bunlarda![]()
çok iyi kıyaslamaAaa evet iyice arrow ve flash oldular @Forumdash
Çukur Flash Çarpışma Arrow oluyor reyting bakımlarından![]()
sanırım yerli yapımlarda ilk kez yapılıyor uygulama
Aaa yok ara sıra olmuşluğu var Behzat şeyşa mecnuna polatda halil ibrahim sofrasımıydı neydi gelmişlerdisanırım yerli yapımlarda ilk kez yapılıyor uygulama![]()
Karşılıklı iki yapım açısından ilkAaa yok ara sıra olmuşluğu var Behzat şeyşa mecnuna polatda halil ibrahim sofrasımıydı neydi gelmişlerdi
Ama böyle karşılıklı olarak iki dizinin birbirine konuk olduğu ilk sanırım![]()
Tam Arrow Flash dediğin gibiKarşılıklı iki yapım açısından ilk![]()
Akla ilk arrow flash geliyor o açıdan da aslında show tv cw benzetilirTam Arrow Flash dediğin gibi
Bakalım Çukur oyuncuların gitti bölümler reytingler artacak mı![]()