Aras Bulut İynemli de 'Çarpışma'ya Konuk Oluyor!

Yarın bir artış olması lazım dur bakalım Çukur kitlesi çökmüştür inş çarpışmaya çünkü çarpışmanın normal fragmanını bile çukur sayfasına atmıslardı :A:A:A

İnşallah artış falan olmaz, Çukur’un kitlesini bu diziyi izlerken, yorum yaparken görmek istemiyorum. Çarpışma kaliteli senaryosu ve kaliteli yönetmeniyle, ciddi bir şekilde devam etsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İnşallah artış falan olmaz, Çukur’un kitlesini bu diziyi izlerken, yorum yaparken görmek istemiyorum. Çarpışma kaliteli senaryosu ve kaliteli yönetmeniyle, ciddi bir şekilde devam etsin. :A
Yamacı araya kaynattılar zaten :F Ayrı bir bölümde özel fragmanla gelseydi belki olabilirdi ama yinede dur bakalım yarın reytingler ne olacak beni etiket et haber et yoksa bişiden haberimiz olmuyor :A :A :A

Bazen zorlamanın bir anlamı yok, olmayınca olmuyor işte. Neden bu inat? Kıvanç'ın reytingi yok, anlayın artık.

Bu iki dizi yasak aşk yaşıyor RTÜK derhal göreve :A

Aaa şuda var @turkuazz
Ben kadirin annesiyle kadirin yakınlasmasında o duygusallığı hissedemedim çok soğuk kaldılar ama Ali Sürmeli o duyguyu verdi tabi oyuncu kaliteside önemli :A
aslında haklısın annesinde o duyguyu hissetirmedi ama Ali Sürmeli de daha ilk konuşmada dahi hissettirdi bu oyunculuktan mı yada çekimden mi kaynaklanıyor bilinmiyor ama ilk bakışta oyunculuktan sanki kaynaklanıyor :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
aslında haklısın annesinde o duyguyu hissetirmedi ama Ali Sürmeli de daha ilk konuşmada dahi hissettirdi bu oyunculuktan mı yada çekimden mi kaynaklanıyor bilinmiyor ama ilk bakışta oyunculuktan sanki kaynaklanıyor :A
Yusuf Yusuf diye koşması Ali beyin efsaneydi 100 tane kadir ve annesi sahnesine bedeldi :A

• Harika
Reactions: Turkuazz

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem