kadirin bütün düşmanlarını arayacaktır 😱
Oğlu oldunu sakladı sonucta Veli yine çukura kaçarsa şaşırmam 
kadirin bütün düşmanlarını arayacaktır 😱
Yarın bir artış olması lazım dur bakalım Çukur kitlesi çökmüştür inş çarpışmaya çünkü çarpışmanın normal fragmanını bile çukur sayfasına atmıslardı![]()
Yamacı araya kaynattılar zatenİnşallah artış falan olmaz, Çukur’un kitlesini bu diziyi izlerken, yorum yaparken görmek istemiyorum. Çarpışma kaliteli senaryosu ve kaliteli yönetmeniyle, ciddi bir şekilde devam etsin.![]()
avatar olmuş. hep doğu bey yapBu iki dizi yasak aşk yaşıyor RTÜK derhal göreve![]()
Oğlu oldunu sakladı sonucta Veli yine çukura kaçarsa şaşırmam
Aaa şuda var @turkuazzBen kadirin annesiyle kadirin yakınlasmasında o duygusallığı hissedemedim çok soğuk kaldılar ama Ali Sürmeli o duyguyu verdi tabi oyuncu kaliteside önemli
aslında haklısın annesinde o duyguyu hissetirmedi ama Ali Sürmeli de daha ilk konuşmada dahi hissettirdi bu oyunculuktan mı yada çekimden mi kaynaklanıyor bilinmiyor ama ilk bakışta oyunculuktan sanki kaynaklanıyor
Çukurun ilk sahnesinide izlemiş olduk bu bahaneyleBen daha bölümü tamamlayamadım, Aras'ı izlemeyi özlemişim@xemrexxx
ama boşuna çabalar
ters köşe olacak diyen tayfa var mesela ata benli ama bence ters köşe olmayacak
Bi taşla iki kuş
Bi de ölmezse görürüm ben seni
Onların ağzıda zıkkım yesin inşters köşe olacak diyen tayfa var mesela ata benli ama bence ters köşe olmayacak
Aaa ben fenalaşırım ozamandaBi de ölmezse görürüm ben seni![]()
sena yerine sen gebersen fena olmazAaa ben fenalaşırım ozamanda![]()